Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

HELYESÍÍÍÍRÁÁÁÁÁS!!!! Eggyütt a válalkozásért - vevőmágnes reklámszöveg

2009.03.31. 18:08 PikPok

Egyre gyakrabban látom magam előtt a szörnyű jövőt, amikor egy-egy szó helyesírásánál az fog dönteni, hogy beírva a Google-ba az alternatívákat melyik ad több találatot, tekintet nélkül arra, hogy hogyan is kéne írni. Két szó már biztos, aminek gúglimagyarul meg fog változni a helyesírása: "eggyütt" és "válalkozás".

Mindez arról jutott eszembe, hogy napi betevő szpemjeim között Nagy Tamás e-mailjét találtam meg a következő csodás sorokkal:

HÁLOZAT ÉPITÖ KOMMUNIKÁCIOS     EGGYÜTTMÜKÖDÉS
Szeretném felhívni a figyelmedet a következő programra, ami 30 nyelven  fog működni.

Egyből meggyőzött. Nem tudom, mi ez, de magyarul egy épelméjű sora sem lesz, ez szinte biztos.

Az összes ajánlatott jelenleg teljesen ingyenesen megkapod, ha feliratkozol Április 30-a előtt.
Május 1-tol fizetni fog kelleni a tagságért.

SQIP kifejlesztett jó partneri kapcsolatokat, hogy a legjobb Web 2.0-ra legyen építve minden programja. Például... Sqip Messenger ugyanaz a technológiát  használja mint a Skype, a Yahoo, a Google az AOL és még sokan mások ...

A legjobb tervezők, mérnökök, a fejlesztők és a kreatív gondolkodók dolgoznak együtt, hogy amikor a program aktívvá válik, minden a legjobban menjen és a tagoknak maximális örömet adjon.

 

Ugye milyen meggyőző? Másra sem vágyom jobban, mint a maximális örömre... Még akkor is, ha május 1-tol fizetni fog kelleni.

Ezúton üzenem az összes vevőmágnes reklámszöveg írónak, hogy mielőtt megbombázza potenciális célcsoportját, előtte legalább a magyar helyesírás alapvető szabályaival legyen tisztában, mert sokat levesz a hitelességből, ha valaki úgy akarja kisajtolni belőlem a pénzecskémet, hogy arra nem méltat, hogy az anyanyelvemen megtanuljon, de legalábbis kicsit utánanézzen a kifejezéseknek...

Ide kívánkozik egy történet egy jóemberről, aki félig németként idejött Magyarországra MLM hálózatot építeni. Kicsit tudott magyarul, de tökéletesen azért nem. Amit el akart adni, az egy nagyon fontos és hasznos dolog volt, elektroszmog elleni védelem. Mint tudjuk (mi tudjuk, de sokan tagadják), az elektroszmog rendkívül káros hatású a hímivarsejtekre, petesejtre, fejlődő szervezetre. Az illető ezeket a káros hatásokat magyarázva elmesélte, hogy micsoda károk keletkeznek például a "spermacellában", és felmérhetetlen károkat okozott egy mobil átjátszóadó egy "csibészeti farmon"... De vajon mitől fordultam én be az asztal alá röhögéstől fulladozva, mikor ezt meghallottam???

2 komment

Címkék: helyesírás reklámszöveg

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr541037903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.03.31. 21:56:18

Az, hogy helyesírás az egy dolog, tipográfia az még pláne irtó ronda.

ftk 2009.04.02. 15:31:40

Ez nem helyesírás, ez valami fordítóprogrammal készült. Ez nem magyarul van...
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása