Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Házitej Etyekről

2010.01.21. 16:49 PikPok

Hetente egyszer veszünk 2 liter házitejet, ugyanis az uram aludttej-függő, minden este megeszegeti az adagját, nekem pedig, mint gondos asszonynak, kötelességem gondoskodni róla, hogy mindig legyen megfelelő állagú és minőségű. Múltkor nem aludt meg rendesen, mert megint trükközni akart valamit (gyorsítani a tej megalvását, vagy nem is tudom) - hát, látni kellett volna azt a drámai arckifejezést...

Több házitej beszerzési forrásunk is van, az egyik - ahonnan viszonylag ritkán veszünk - egy nagyon jópofa kezdeményezés, és most elkezdték tévében is hirdetni.

Ez: www.tejetyekrol.hu/index.php

Gondolom, nem kell hangsúlyozni, hogy mennyire lényeges dolog ez, hogy a kereslet és a kínálat végre megkerülve a hagyományos kereskedelmi utat, találkozni tudjon, és hogy megfelelő tőke álljon végre egy termelő rendelkezésére, hogy kiépítse a rendszert (autókat vegyen, automatákat szereljen fel stb.).

Éppen ezért én nagyon drukkolok az etyekieknek, ne torpedózza meg senki a kezdeményezést, mert lássuk be, ÁNTSZ ide meg oda, a nép valódi tejet, vajat, sajtot akar enni!!!

 

Csak itt jegyezném meg, hogy a múltkor vettünk sajtot a Lidlben. Az egyik olyan volt trappista létére, mint a Terminátorban a T-1000-es modell: reszelés után újra összeállt. A másikat meg tegnap este tartotta fény felé az uram, és esküszöm, bizonyos sávokban átlátszó a sajt. És most ezt adjam a gyereknek????

 

 

1 komment

Címkék: lidl tej sajt tejárusítás

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr951690555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.01.23. 23:01:45

amíg komárom - esztergom megyében éltem több tej automatával is találkoztam. Non-stop boltoknál, kisboltoknál. nagyon jó kezdeményezésnek tartom, a gazdaságossága miatt is.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása