Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

A lámpából majd egyszer előjön a dzsinn...

2007.08.25. 15:37 PikPok

Épp a múltkor elmélkedtem itt a blogon, hogy az embereknek valószínűleg mennyire nincs elképzelésük arról, hogy mire is való a kereső, mit kell beírni arra a fehér csíkra, amikor a Google keresősávja megjelenik. Úgy látszik, még mindig nem tudom, mire képes (vagy nem képes) a fogyasztó... Tegnap a honlapunkra volt egy rákeresés a következő keresőkifejezésre: "kérlek csináljon már nekem valaki egy weboldalt".  Hát hagy ne kommentáljam... De miután az illető nyilvánvalóan rátalált egy weboldalra, ahol egy weboldal készítő cég próbálja reklámozni magát (szerintem nem is annyira csúf minőségben), valamiért mégsem szöszmögi végig, csak hopp, és már kiugrik.  Mások bezzeg 30 percet is olvasgatnak, vagy akár 1 órát is. Hát így sose lesz weboldalad!!! Legalábbis olyan, amit mi csinálunk, biztos nem.:)))

Rettenetes nagy örömünkre, itt az új Saridon reklám. Az előző már legalább háromszor elérte a 2500 GRP-nál jelentkező kiégési pontot, úgyhogy lecserélték. Talán nem annyira idegesítő a zenéje, de nem kevésbé bugyuta. Mindenesetre megnézem, amikor egy mentőhelikopter mentőládájában úgy állnak a gyógyszeres dobozkák, mint Katiban a gyerek.

Na megyek, végigkúszok a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség honlapján, hátha megtalálom a feketelistát azokról a cégekről, akik visszaeső módon verik át a fogyasztókat. Én ezt valahogy sose értem, hogy amikor meg kell csinálni a huncutságot, akkor ott soha nem érzékenykedik egyik multi se. De amikor ez kiderül, rögtön nyifognak, hogy az ő "üzleti hírnevük" így meg úgy, meg hitelrontás, meg blablabla. Biztos naív vagyok, de erősen bízom abban, hogy az ilyen weboldalak, ahová bárki megírhatja a véleményét, egyszer majd működni fognak, és a nagy multik a nagy pénzeikkel nem tudják mindenkinek befogni a "pörös száját".
 

2 komment

Címkék: keresőmarketing weboldal fogyasztóvédelem saridon készítés

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr5148737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erdélyi Norbert 2007.08.25. 23:40:40

\\\"kérlek csináljon már nekem valaki egy weboldalt\\\"
Már az ötödik oldalt nézem a G-ben, de céget nem találok..

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2007.08.28. 17:30:55

Jelen pillanatban a hatodik helyen vagyunk vele, igaz, az is egy blog. "Ahol a marketing és a keresőbarát weboldal találkozik".
Egyébként másik oldalt is ajánlok, csak oda más ilyen dzsinnes keresések futnak be.:))) www.sikermarketing.hu
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása