Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Csodacsirke a Master Good-tól: 6 csirkemáj 9 szívvel

2007.10.19. 10:19 PikPok

Tegnap bevásároltam az Auchan-ban. Szándékomban állt csirkemájat venni, és mivel ott nem kapható kimérve, csak habtálcás változatban, így kiválasztottam egy szimpatikus darabot. A Master Good jóvoltából került a piacra, és mint a csomagolásról megtudtam, ez bizony "Tanyasi csirke szíve-mája" amelyet "hagyományos szabadtartásban" neveltek, semmiféle mű dolgot nem tartalmaz. Regisztrációs száma TMS2053101474687. Teljes tömege 35 dkg volt. Mikor kinyitottam, akkor ért a valódi meglepetés, ugyanis csodára képesek ezek a Master Good-os szakemberek. Képzeljétek, itt egy darab májhoz nem egy darab szív tartozik! Ezek között a csodacsirkék között akadnak olyanok, akik két szívvel élik az életüket! A 6 db májhoz 9 szív tartozott, és egy megnagyobbodott lép is (amire mintegy mellékhatásként felhívták a figyelmemet). Így tehát sikerült legalább 15 dkg-nyi habtálcát, szívet és lépet vennem.
Igazából nem tévesztik meg a fogyasztókat, hiszen ráírják, hogy szív is található a dobozban. Az arányokról nem esik szó - arra majd rájön az a jómarha, aki csak azért, hogy ne kelljen felkerekednie egy újabb túrára, egy helyen majd úgyis megvesz mindent, amit akar. Úgyhogy most én, mint egy cseppet sem megtévesztett fogyasztó, keresgélhetek remek csirkeszív recepteket, és ettől én nyilván most boldog is vagyok, és legközelebb is mindent elkövetek, hogy vásárolhassak a Master Good mesteri termékeiből, és nem a piacra fogok menni a csirkéshez, hanem megint csak a madaras Tescoba.
Ma még megvan a csomagolás (a szemetesben) és megvannak a szívek is, úgyhogy ha esetleg valaki kételkedne állításaim igazságában, nosza, jelentkezzen.

Szólj hozzá!

Címkék: piac fogyasztó csirkemáj master good megtévesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr46201025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása