Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Mézga Aladár a hibás! avagy a marketing tanácsadás átka

2007.11.08. 12:15 PikPok

Végre rájöttem: Mézga Aladár a hibás mindenért. Rosszul lettünk szocializálva. Bővebben: az, hogy ma a tudásért nem szívesen fizetnek - legyen az bármilyen tanácsadás, marketing, követeléskezelési vagy akár még ügyvédi is - Mézga Aladár hibája.
Fut a fogyasztói jogokra figyelmeztető kampány (nyilván nem kevés pénzért, de ha már ez a legfontosabb a kormányzatnak, legalább egy magyar rajzfilmet szedtek elő, ami dicséretes), amiben Aladár, aki ugye mindent tud, mostmár roppant modernül 1 euróért osztja az észt. Persze mint annak idején az 1 forintot, a zsetont most se kapja meg, csak kéri. Mert ő TUD valamit: olyat, amire agyas családja többi tagjának is lehetősége lett volna megtanulni, de nem tették. Vagy mert hülyék voltak hozzá, vagy lusták. Aladár tud, de amikor megkérné az árát, lehurrogják, és kikövetelik, hogy ossza az észt ingyen. Aladárnak akkor kellett volna azt mondani, hogy "oké, én az eszemből élek, megtartom magamnak a tudást".
Lehet, hogy az a gond, hogy kis hazánkban mindenki jól magáévá tette a Mézga család attitűdjét, és ezért gondolják azt rengetegen, hogy majd ők házilag megoldják: legyen szó szerződésírásról, követeléskezelésről, webmarketingről, villanyszerelésről vagy marketing stratégia gyártásáról. Aztán persze nem értik, hogy nyugaton miért más minden egy cseppet...

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás mézga

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr32222244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása