Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Egyszer majd meg fogja érteni Árpa Attila? Meddig csúszik a Mokka?

2007.12.19. 10:17 PikPok

Már tegnap is hegyeztem virtuális ceruzámat, hogy írok Árpa Attiláról (aki annak idején a blogolókra tett megjegyzésével vívta ki figyelmünket), de aztán meggondoltam magam, mert kár a pasas körül a habot verni. Pedig még ki is másoltam valamelyik bulvár webmagazinból a nagy hírt: Árpa Attila megkóstolta Szabina tejét, de nem ivott belőle egy egész pohárral, mert az Amira Johannát illeti. Árpa Attila megállapította, hogy az anyatej whisky-vel keverve olyan lenne, mint a Bailey's. Lenne néhány kérdésem persze, legelsősorban is az, hogy a tömegmédia miért csúszik el a 10-es IQ szint irányába, de erre nyilván az a válasz, hogy ez érdekli a tömegeket.
A probléma az, hogy a tömegmédia és a médiamunkások (akiket tömegével önt a felsőoktatás) azt gondolja, hogy a nép az úgy egy homogén katyvasz, ahol az alsó szintet kell becélozni, és akkor nagyot nem tévedünk. Aki meg túl okos, azt ott egye meg a fene - az majd kidühöngi magát a webkettes blogokon, fórumokon. Vannak próbálkozások, hogy értelmes műsorokat csináljanak - láttam már normális dolgokat Papp Gergőtől és Tornóczky Anitától. De aztán úgy látszik, a pénz nagy úr, bedarálja őket az Árpa-féle egyszerűség, és készséggel asszisztálnak a cicinézegetéses, mellplasztikás, szájfelpumpálós, "mikor-dugtál-utoljára" tematikához. Van az a pénz, amiért Árpa Attila mellett én is kérném Keleti Györgyit, hogy vegye le a pulóverét (vagy köpje ki a felső ajka mögé dugott szilvát - lásd Darvas Iván a Liliomfiban - hehehe).
Ma reggel Béres Alexandra a sarkára állt, nem volt hajlandó Árpával beszélgetni - nyilván nem akart félmeztelenre vetkőzni.
Nem értem meg a Mokkát. Mi volt a probléma? Nem volt nézettség? Kellett valami, amivel indulatokat lehet kiváltani? A comment:com- on olvastam, hogy az RTL mostmár hátradőlhet. Az biztos.
Árpa Attila Mokka-beli szerepléséről meg egy régi vicc jut eszembe, amit igyekszem pontosan idézni.

Kohn úgy dönt, Amerikában próbál szerencsét. El is megy, majd 1 év múlva újra előkerül, eszméletlenül gazdagon. Grün kérdezi tőle:
-Te Kohn, hát hogyan gazdagodtál meg ilyen gyorsan?
- Kimentem, vettem egy sátrat.  A sátor közepére sz..tam, majd csináltam egy táblát a sátor elé: "Itt látható a szar. Belépődíj: 5 dollár". Az emberek pedig jöttek, fizettek, megnézték, megállapították, hogy ez tényleg szar, majd elégedetten távoztak.

Hát most lehet gondolkodni, hogy ki a Kohn és ki vagy mi van a sátorban.

 

21 komment

Címkék: mokka árpa tömegmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr69269101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comulus 2007.12.19. 13:07:21

Egyetértek. Árpa Attila, aki ostoba, ámde rendkívül szorgos "menedzser" munkájával egyre mélyebbre süllyeszti a magyar médiát.
Nem elég, hogy papucsban ül fel a chopperére, ami már magában egy aljas dolog, de még azt is hiszi magáról, hogy egy multitálentum. Miközben csak egy végtelenül pofátlan törtető.

kisagyszony 2007.12.19. 13:21:12

Nagyon szeretnék, de nem bírok emlékezni, mikor és milyen normális dolgot csinált eddig Papp G. és Tornóczky Anita, légy szíves segíts.

amos 2007.12.19. 13:33:38

Árpa szerepeltetése óta nem nézek sem én,sem tágabb környezetem,ismreőseim MOKKA-t .Ez kb.ötven-egynéhány ember.Nem csak unszimpatikus,de gyökér is.A szokásos hülye marketinggel hozták,vagy hozta magát : piti bűnözői fiatalkor,chopper,baba,menekülő asszony,ál-machoság,bunkó viselkedés nyílvánosan,machoapukaság,meg ilyen hányások.Jaa!Könyvet is megjelentetett,mint társszerző!A nulla alá viszi a munkáltatóját.Most és mindörökké!

John Coca 2007.12.19. 13:35:38

Én már unom, hogy mindenhol erről a pitiáner fazonról irkálnak!
Ezzel is csak az ő malmára hajtják a vizet, és újra meg újra jöhet az izzadságszagú kérdés:
És?
Ami ma kis hazánkban, abszurdisztánban zajlik, csak számunkra abszurd, egyébként egy már elég régi forgatókönyv része. Ezt vagy megszokjuk, vagy megszokjuk...
Hisztizhetünk, irogathatunk. És?

ferenckovacs 2007.12.19. 13:39:42

Én Havast hiányolom, Azurák \"én mindent jobban tudok\" arcából már nagyon elegem van.

Árpa meg... hát hát, szerintem azért nem hülye ember Ő sem, csak megjátsza. Ha komolyabb témád adnának neki, akkor valószínűleg komolyabban is venné, de most őszintén, ti nem unnátok az ilyen témákat: \"XY megcsináltatta a haját\" \"XY karácsonyi bevásárlása\" stb. Pl. engem ez egyáltalán nem érdekel és lehet hogy Árpát sem.
Ja és még egy dolog, annó ha Havast küldték be Ő sem nagyon bírt magával az ilyen jellegű beszélgetések alkalmával, pedig Ő sem buta ember.

antiMedia 2007.12.19. 13:46:56

"Aki meg túl okos, azt ott egye meg a fene - az majd kidühöngi magát a webkettes blogokon, fórumokon."

Ezen nagyon jót nevettem. Mélyenszántó! (Mint a Zetor vontatású faeke.)

Attosz 2007.12.19. 14:07:37

De jó hogy itt Londonba nem lehet fogni a TV2-t :)
Azóta jobbak a reggeleim, mióta nem látom...

Kobak 2007.12.19. 14:13:52

Én TV-t sem nézek. Ki az az Árpa Attila? Mi az a Mokka? Lehet, hogy már most túl művelt vagyok ehhez a szennyhez?

:D

BBking vagyok aki egy kis pöcs 2007.12.19. 14:17:03

Kedves BBking!

Én szintén Te vagyok, biztos látod a nevemből is.
Én szerintem is nattyon írigyekk eszek a szemberek akik itten gyalájázzokok aztatat a szegény Búz.. akarom mondanoi Árpád Attilátot.
Te meg Én akik tök okosak vagyunk mert elvégeztük a 2. osztályt is az első után a zelemiben, mink nattyon lyól tuggyyuk, hogy a zárpád atila OKOS és szép is uygi.
Hö.

No remélem mek nyuggödtél, hioty nemcsak te fagy egy faszkalap, hanem én is mert már akkor legalább ketten szerettyék szegány ádrámpa atillátot aki ety szent.
Ugyi. Hö.


Osztán ha hazaéresz takarícsd ki a disznóóltatot mert ha hazamegyek a borózbóul akkor lesz otthon nemulass. Hö Veled. Te kis édes.

Pusz.

tanár úr 2007.12.19. 14:18:33

Könyörgöm akasszuk fel!!!!!!!!!!

klotilda 2007.12.19. 14:24:17

Szénalmas amit csinál az biztos, egyszerűen szörnyű, a tv2 teljesen leírta magát ezzel a gyökérrel....

amos 2007.12.19. 15:25:03

Ugyan!Mi a szarra lennék irígy?Szánalmas!

faram 2007.12.19. 15:33:02

Hagy helyesbítsek Árpa Attila helyett (nagyon háklis erre).
Nem Mokka hanem Koffeinmentes.
:)))))))

Toyo 2007.12.19. 15:36:31

Remélem Árpának lubifasza van és néha önnön kárára is üldögél. Nem csak a milyenkre. Én asszem átkeresztelném a "műsort" Zaccá, oszt kiborítanám, de kurvagyorsan.

osztovata 2007.12.19. 15:47:50

Lenne inkább árpamentes.Lehet, hogy az árpát a retekklub fizeti, hogy vigye le a nézettséget?!

Speter 2007.12.19. 15:53:12

Azt kapjuk amit érdemlünk!!!
Győzike, Mónika. Pákó, mellett miért ne lenne még egy Attilánk is?vct9b2

Grigorij 2007.12.19. 15:56:11

Álj! Mennyünk vissza az elejére! Most akkor Árpa a szerző szerint azért bunkó, vagy mi, mert kegkostólta az anyatejet??? Öreg, van gyereked? Mert szerintem minden kispapa megkostolja...
Egyébként Árpa bunkó, ebben egyetértünk...

solesz 2007.12.19. 16:17:11

a tömeg nem az IQ 10-et igényli.

ez egy elhamarkodott válasz a szennyre ami jelenleg a tv-ből árad.

azért gyártanak kolbászt meg szalámit, mert a tömeg nem csak a párizsit igényli nagy mennyiségben.

ugyanis, a tömeg szereti a fingos viccet, és szereti a hofi féle felépített mókát. a kettő között befektetett melóban van nagy diferencia.

itt kérem arról van szó, hogy a tömeg bizony szereti ezt is és az is. és valószínüleg a hofi tovább fennmarad a tömegek eszében-fejében, mint az árpa fing.

tehát lehetne értékeset, érdekeset alkotni, az is tetszene.

csak három dolog hiányzik hozzá:
tehetség, tehetség, tehetség.

magyarul: buta pöcsök csinálják a műsorokat.
na persze... ők tudnának sokkal-sokkal jobbat, mert ők egyébként nem buta pöcsök. szerintük az egész nép egy buta pöcs ;-)

shitmaschine 2007.12.19. 16:40:28

Az árpa egy fika, már akkor is az volt, amikor kijött a szánalmas könyvével amiben jól lehúzza a leplet a retekklubról...Na persze...

Amúgy meg nemtudom a blogger milyen normális dolgot látott T. Anitától? Mert szegény mindenben nagyon gyenge. Riporterként, műsorvezetőként, satöbbi. Maradjon csak a férfimagazinos szerepeknél, abban király.

Papp \"pimasz úr\" Gergő, pedig ha velem beszélne úgy, mint a Naplós riportokban, tuti az annyába küldeném és/vagy megrugdosnám a homlokát. Szóval az is egy fasz!
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása