Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Televíziózás BBC módra és a mi Harry Potter történetünk

2007.12.21. 18:10 PikPok

Tegnap megint jó volt a Fábry (nekünk legalábbis tetszett). Mint ahogyan azt megtudhattuk, Kovács Kristóf a Jay Leno Show magyar változatát csinálta meg vele. Jay Leno sem rossz, de az én stílusomhoz Parkinson áll sokkal közelebb a BBC-ből.
Parkinson időtlen idők óta csinálja a talk show-ját a BBC-n, mindenképp rang, ha valaki oda bekerül, sőt, ha többször is bekerül. (Erre sejtéseim szerint minimum évtizedeket kell várni.:))) Most óriási örömömre rábukkantam a You Tube-on egy tekintélyes Parkinson gyűjteményre, amikből most csak egy interjú részlet linkjét csatolom, amely egy néhány perc beszélgetés Rowan Atkinson-nal (Mr. Bean illetve Fekete Vipera megszemélyesítőjével):

https://www.youtube.com/watch?v=-Gr0Fa_QPNU&feature=related

Számomra elképesztő, amennyire zseniálisan csinálnak az angolok műsort néhány teljesen egyszerű fotellel, kék háttérrel, fantasztikus jó operatőri munkával, és annyira intelligens riportalanyokkal, akik maguk is teljes egészében fel tudnak építeni egy jól elmesélt történetet, ha kell, poénokkal. Parkinson pedig, aki ennyi évtized alatt nyilván hallott már mindenféle riportalanyt, még mindig érdeklődéssel, nyitottsággal, humorérzékkel tud hallgatni, és végül felépül egy olyan 1 órás tévéműsor, amit ki nem hagynál a világ minden kincséért sem, annyira jó dolog HALLGATNI, ahogy EMBEREK BESZÉLGETNEK.
De hát ugye a showbiz...
Hol van már Vitray, Kepes és Vámos?....

A Magyar Rádióban most ismételték a Tündér Lala 1974-ben készült rádiójáték változatát. Ledöbbentő volt rájönni, hogy Szabó Magdában benne volt egy teljes Harry Potter sorozat, tündérekkel, manókkal, beszélő kispárnával és igazmondó egyszarvúval. Csak hát Rowling-nak jobb volt a marketingje...

Szólj hozzá!

Címkék: marketing bbc talkshow tündér parkinson lala

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr3271635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása