Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Karácsonyi halászlé bográcsban

2007.12.24. 11:52 PikPok

A halászlé még télen is megfőzhető borgácsban - feltéve persze, ha Amundsen leszármazottai vagyunk, és bírjuk a hideget. Mert a hal az bírja.
Először is élőhalat kell venni még december elején, mert így jól kibabrálhatunk a halárusokkal, akik karácsony előtt a kereslethez igazodva jól felviszik az árakat. Az élőhal onnan ismerhető fel, hogy egyrészt mozog, másrészt halála utáni pillanataiban nincs olyan erős halszaga. Vagyis az a hal, amin az erős halszag érződik, már igen régen eltávozott az árnyékvilágból, és porhüvelye már igazából csak falusi verekedésre jó (lásd Asterix és Obelix visszatérő jelenetei a gall faluban).
A következő titok: rengeteg vöröshagyma. A vízben a halfejet, farkat, apróhalat (úgyis mint keszeg, törpeharcsa, kárász, szélhajtó küsz és egyéb küszfélék  - a taknyosmaca vagy másnéven paptetű nem jó!) és a hagymát meg kell főzni, addig, amíg az egyébként nagy darabban hagyott hagyma puhára nem fő. Ekkor kell lepaszírozni az egész mindenséget, és paprikával, halszeletekkel együtt visszatenni. A lassú forralás és a bogrács körül sertepertélő, farkát csóváló golden retriever belehulló szőre adja meg a halászlé igazi zamatát. Nálunk így készül!

Jó étvágyat és nagyon boldog karácsonyt minden kedves Olvasónknak! 

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony halászlé

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr56274018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása