Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

T-Káosz 3. avagy mindenki óvakodjon a Home tévétől

2007.12.27. 10:30 PikPok

A karácsonyi ünnepkörben meglátogatottuk a rokonságot, ahol természetesen szóba került a T-Home visszautasíthatatlan ajánlata is. Az egyik vendéglátónknál épp ment a tévé, és róluk kiderült, hogy náluk sikerült bekötni a fantasztikus 80 csatornát. No, azért homokszem itt is került a gépezetbe, ugyanis akkor, amikor vélhetőleg mindenki tévét néz, összesen 3 azaz három csatorna bír bejönni, a fantasztikus idősávos tévéműsorközlő a szemünk láttára kockásodott ki és esett darabokra. Ez azonban nem volt nagy veszteség, mert olyan műsort mutatott folyamatban lévő műsornak, ami 5 perccel azelőtt ért véget.

Ez így a fogyasztó tökéletes megtévesztése. Lehet olyanokat írkálni (mint a menekülés vékony ösvénye), hogy "ahol a kiépítés technikailag lehetséges", de az, hogy valakinél bekötik, majd összesen annyi adót tud fogni, amennyit egy, a tévé tetején ízlésesen elhelyezett szobaantennával is, az egyszerűen röhej. Persze, azt is mondhatjuk, hogy ennek a konkrét fogyasztónak kéne panaszt tennie, és akkor nyilván majd megvizsgálják, hogy jogos-e a 3 pont és a hangszóró, szóval ki lehetne bújni alóla. Én itt most arról beszélek, hogy annak ellenére, hogy aránylag szűk ismeretségi körben beszéltünk erről, máris 3 elrettentő példánk van. Engem abszolút nem érdekel, hogy meddig megy el a jel és mennyire lassítja meg a szélessávot, ha túl sokan csatlakoznak, engem a MŰKÖDÉS érdekel. És hát ez nem működik.
Felesleges pénzkidobás volt a tévé és szórólap kampány, felesleges volt ajándék DVD-t küldeni az adatbázis egy részének a T-Home nevében. Én az elkövetkező évtizedben önszántamból nem fogok beleugrani semmilyen T-Izés tuti bizniszbe, érkezzen az ajánlat akár telefonon, akár bármilyen DM-kampány keretében.

2 komment

Címkék: tévé reklámkampány t home

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr100276095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kon-Tiki 2008.02.07. 09:02:24

Szia köszi az infókat főleg a t-home tripláról
én is nézegettem mert ha működne jó ár/szolgáltatás lenne.
Még érdekelne hogy fix IP címet kaptál valamint
routeren több pc is mehet vele ha igen mi a megoldás.
Még nem mondtam le teljesen a szolgáltatásról véleményeket gyűjtögetek.
Köszi a választ

PikPok · http://marketingizek.blog.hu 2008.02.07. 09:59:31

Kedves Kon-Tiki!


Mi semmit nem kaptunk, és annál az előfizetésnél nem is volt kérdés, hogy routeren mi mehet és mi nem. Ebben sajnos nem tudok segíteni.
Egy biztos: fényévekre vannak az ügyfélbarát szolgáltatástól, mert a panaszos levelekre éppúgy nem reagáltak érdemben, mint ahogy itt ezek a dühöngések sem tűnnek fel nekik.
Részemről én lebeszéllek. Ha mégis előfizetsz, az csak azt bizonyítja, hogy nagy rajongója vagy az orosz rulettnek.:)))

Üdv,

PikPok
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása