Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Skoda a szaunában avagy itt a reklám-megoldás: konzervkacaj

2008.01.09. 11:28 PikPok

Ó, hát ez az, itt a megoldás! Ha csinálunk egy viccesnek szánt reklámot, de nem vagyunk biztosak benne, hogy a célközönség nevetni fog rajta, akkor alá kell keverni egy kis konzerv kacajt. Ezt teszi a Skoda legújabb reklámja (remélem, jól emlékszem a márkanévre). A szaunában üldögélő hölgy a mellette izzadó férfi ölébe néz, elkerekedik a szeme, majd odanyúl, és felemeli a Skoda legújabb ajánlatának vízálló újságját. És közben konzerv kacaj hangzik, ergo tele van a szauna fizetett nézőkkel. Hehehe.
Emlékszem rá, amikor pár évtizede először bejött ez az aláfestett nézői röhögés. Talán Robin Williams sorozatát, az Egy úr az űrből (avagy Mork az Orkról) jeleneteit kísérte, és rettenetesen furcsa volt a mi Hofihoz szokott fülünknek. Aztán általában a leglaposabb kabaréműsorok alá is bekerült, és most itt az első fecske, a reklám is. (Nagyon jó memóriával rendelkező reklámosok emlékezhetnek a Soproni sorozatára is, amelyben szintén volt ez a kacaj, de az eleve sitcom formában volt megcsinálva, úgyhogy azt nem tekintem első fecskének.)

Szólj hozzá!

Címkék: reklám humor hofi konzervkacaj

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr18290618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása