Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Molnár Anikó bemutatta legújabb melleit

2008.01.25. 10:12 PikPok

Ez most a nagy hír azok után, hogy Angelo lelépett. Láthattuk a TV2 jóvoltából, hogy a "nyuszis magazinnak" Anikó levetkőzött, a fotózáson, ahol mindenki nagykabátban és tundrabugyiban volt, ő hatalmas félbevágott gumilabdáit szorongatta szinte teljesen meztelenül. (Itt jegyzem meg: felfázásra legjobb a borókaolaj, napi 3-szor 1 csepp egy-egy pohár vízben elkeverve.)
Aztán stúdióbeszélgetésre is sor került, ezúttal nem a Mokka cici-ügyeletese, hanem Papp Gergő kérte meg az egykori Nagy Ő-t, hogy "muta-a-ciciket". Anikó pedig mutatta (igaz, csak ruhán keresztül), de hát persze gondolkodás nélkül. Mert hogy ez most a hír, és mint megtudhattuk, a műmelleket mostmár grammban mérik, nem köbcentiben. Az övé egyébként 500 köbcentis.
Elképzelem, amint a férfiak ezentúl nem a motorok és autók köbcentijét vitatják meg, hanem a barátnőjük/feleségük didi köbcentijeit... Így most az ő két mellének köbtartalma több, mint néhány városi kisautó motorjának térfogata - és előzésnél egyik-másik elég jól húz! Hogy is hívják ezt? Löket-térfogat?

Megtudhattuk, hogy természetesen szükséges volt a mellek újraplasztikázása, mert a korábbi már nem tartózkodott jó helyen a sok fogyás és hízás miatt, és ilyenkor persze "minden nő tudja, hogy egyetlen megoldás van, a plasztikai sebész".
Hát, kedves Anikó, én nem tudom. Szerintem meg egy hozzáértő pszichológus. Tényleg messze álljon tőlem, hogy bántsam a hölgyet, de folyamatosan látszik, hogy nincs kibékülve önmagával, mondhat, amit akar. Nézzük vissza az elmúlt éveket, mit műveltek vele a gonosz férfiak. Leginkább mindegyik használta egy darabig, majd jól otthagyta, miután Anikó mindig kiakadt, új hajat és melleket csináltatott és mondogatta, hogy ő milyen jól van. Az elméletek azt mondják, hogy amit a környezetében lát az ember, ahogy vele viselkednek, az csak visszatükrözi a belső képet. Nem becsülték meg, kihasználták, nem értették meg az ő lelkét - mert ő sem tesz másként sem saját magával, sem másokkal.
Vagyis első körben abba kéne hagyni ezt a muta-a-ciciket hozzáállást. Ki nem ejti le, ha egy bulvár újságíró jön kíváncsiskodni? Nem kell neki semmit sem mondani, hovatovább nem kell meghívni a TV2-t a mellműtétre filmezni azért, hogy utána ingyenes oktatófilmként nők ezreinek mutogathassák (jó duma...). Mire kéne oktatni a nőket? Hogy kövessék a magukkal elégedetlen széplányokat? Beteg egy világ ez... Anikó elmondta, hogy a nők azt is szeretnék tudni, hogy egy implantátummal lehet-e szoptatni. Persze, lehet. De nem kell hazasietni, ha a gyereknek már ennie kéne, elég egy kis tejet beleönteni egy osanos zacskóba, kivágni a csücskét, és máris kész a mami mellét pontosan modellező szoptatógép.

Csernus doktornak igaza van: a nőknek nincs önbecsülése.

Szeretem nézni a Mónika Show-t. Azért, hogy mindig lássam és értsem, milyen emberek döntik el szavazataikkal az ország sorsát, kikhez kell szólni, amikor valamit el akarunk adni. Döbbenetes, hogy az egész műsort nagyjából összegezni lehet abban, hogy van egy rendkívül buta bakegér, akinek több nője is van, és a nők egyrészt hajbakapnak miatta, másrészt mikor Mónika megkérdezi, hogy miért küzdenek a pasiért, ha egyszer átverte őket, akkor az a válasz, hogy "Mmm... hááát.... mert hát tudod Mónika, szeretem."  "De ő nem szeret téged!!!" "(múúú)"

Ahhoz, hogy valakinek a fejére tojjanak, két ember kell.

Igazából most a nagy kérdés az, hogy a nem eléggé önbecsülős viselkedésnek mi a fene köze van a marketinghez? A következők:
  • A vevők nagy részét a szép csomagolás leveszi a lábáról. (Lásd: nagy mell, ami után egy kisebb szobába a cipelője már be se fér.)
  • Minél többször hallják, annál inkább elhiszik, hogy ez fontos és jó. (Fontos, hogy Audit akarjunk, ne adjuk alább, akkor se, ha kábszeres alkesz fejjel kóválygunk egy szobormúzeumban, ahol a kínai agyagkatonák helyett aktatáskás ügynökök szobrai állnak.)
  • Ha átverjük őket, maximum nyafognak kicsit, de a legtöbbje nem pampog, nem torolja meg, nem ír levelet a Fogyasztóvédelemnek. (Molnár Anikónak is egyszer jól meg kéne ruháznia egyik-másik macsó paliját, mint ahogy tette azt volt kolléganőm, akit egyszer az utcán megtámadott egy csavargó, hogy adja oda a pénzét, mire a hölgy annyira ideges lett, hogy western csizmája vasalt orrával úgy megrúgdosta a támadóját, hogy több bordája eltört. A rendőrök meg gurultak a röhögéstől, és 8 napon túl gyógyuló sérülések okozásáért kénytelenek voltak eljárást indítani a hölgy ellen.)
  • Ha egyszer eladtunk nekik valamit, utána lehet őket motiválni, hogy még nagyobbat, még többet, még drágábbat akarjanak. (Egy 250 köbcentis után jön az 500 köbcentis.)
Általában ezekért a dolgokért mindig a reklámot és marketinget teszik felelőssé. Ezt sosem értem, hogy miért. Attól, mert Molnár Anikó a melleit reklámozza, nem fog mindenki szaladni és kés alá feküdni. De aki hasonló önértékelési problémákkal küzd, azoknak ez fontos információ lesz. Az persze más kérdés, hogy nem a jó megoldást ajánlja, de ez már legyen azoknak a problémája, akik mérlegelés nélkül fogadják el a reklámot...

Szólj hozzá!

Címkék: marketing reklám önértékelés önbecsülés

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr19310961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása