Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Az a huncut kamera... Horn Gábor a népszavazás eredményének értelmezéséről

2008.03.10. 14:49 PikPok

Horn Gábor értelmezte a népszavazás eredményét:



Ó, mindig is ilyen koalíciós partnerre vágynék, mint az Agymosók Társasága. És minden bizonnyal nekik adnám a Nagy Reform tárcákat, hogy aztán jól meg lehessen rendelni egy rendelet eredményeképp kötelezően a vizitdíj automatákat (nyilván a legrátermettebb beszállítótól).

Ennek kapcsán egyébként elgondolkoztam, hogy vajon fel lehetne-e tenni népszavazáson egy olyan kérdést, ami elég egyértelmű ahhoz, hogy utána ne lehessen akárkinek akárhogyan értelmezni. Mondjuk: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök (szül.... anyja neve... TAJ száma....) menjen a p...ba?" Hát hiszen erre az Alkotmánybíróság is csak azt mondhatná, hogy nem a költségvetést érintő kérdés, úgyhogy nyugodtan kiírható vele a népszavazás.

Mindig is utáltam, amikor azt mondogatták, hogy a statisztika hazudik, meg azzal mindent meg lehet magyarázni, és az ellenkezőjét is. Ez egyszerűen nem így van. Csak éppen soha senki nem veszi figyelembe az elemzés körülményeit, a kérdésfeltevés módját, és azt, hogy meddig lehet elmenni, amikor kijelentjük, hogy az emberek így vagy úgy vélekednek. Azon kívül a statisztikában mindig van egy "tűrt selejt", ilyenkor arról se szokott szó esni.

Nekem igazából csak az tetszik nagyon, amikor a választók tömegére egyszer azt mondják, hogy okosak, megértették, hogy a pannon puma ugrik, másfél év múlva meg azt, hogy nem lehetett nekik megmagyarázni, hogy ez itt most nekik milyen nagyon jó.
Amúgy én szívesen írnék a szavazócédulára még más üzeneteket is, például csókoltatnám Veres János Mikulását, de hát ezt az üzenetet nem lehetne eljuttatni annak, aki ezeket most okosan értelmezi. Marad a blog.:)


U.I. Hiába no, azért ezeknek az agyas fiúknak ellenállhatatlan humora van. Horn Gábor "elhatárolódott önmagától" (szegény, ezt skizofréniának hívják orvosi szaknyelven), és mint azt Boka János is elmondta, amikor Ferit a p..ába küldte, akkor csak azt mondta el, amit a Fidesz gondolt!:)))))))))))))) Már látom lelki szemeim előtt amint pl. skinheadek küzdenek meg kisebbségiekkel, és egy-egy baltaütés megelőző "anyád"-at vagy a "rák egye le a f..odat" kifejezést majd úgy magyaráznak meg a rendőrségen, hogy ők csak azt mondták, amit a Fidesz gondolt. Nagy klasszikus lesz ez is, mint az "elkúrtuk".

Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás you gábor horn tube

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr66374309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása