Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Reklámok és tévéműsorok ma reggel - éljen a megfelelő bélflóra!

2008.05.09. 09:37 PikPok

Eszméletlen harc megy az 1%-ért, illetve - lehetséges, hogy ellensúlyozandó a rakás izé magyar egészségügyet - mindenáron a nép kezébe helyezik annak felelősségét, hogy eljárjon ilyen-olyan kontrollokra. Ma reggel ez az egész dolog így együtt a következő összképet hozta ki a TV2-n (nem jegyzeteltem, csak emlékezetből írom):

  • Dia és Béci, akik a diabétesz borzalmaira hívják fel a figyelmet, és a virágszirom tépkedős szeret-nem szeret játékot idézik fel, elmesélték, hogy a diabétesz végtagvesztést, vakságot és minden egyéb rettenetet okozhat.
  • Hűvösvölgyi Ildikó szereplésével és a kamera felé való folytonos lépkedésével (vágásoknál újra hátrébb kerül) egy olyan eszközre és szolgáltatásra hívja fel a figyelmet és kéri az 1%-ot, amely a rák minden fajtájának korai felismerését teszi lehetővé.
  • A Leukémiás Gyerekek támogatását kérő reklámfilm (amiben a gyerekek fehér parókákban imitálják a bírósági tárgyalást) a leukémia szörnyűségeit idézi tudat alatt - mindazonáltal nem sikerült egy év alatt sem újraszinkronizáltatni azt a gyereket, aki abszolút érthetetlenül mondja, hogy "az adófizetők közül sokan nem is rendelkeznek az 1%-ról". Pedig nem ártott volna. Hátha ezek az adófizetők is megértik, amit mond.
  • A Mokkában a méhnyakrákról és a HPV vírus elleni oltás fontosságáról beszéltek, jó hosszan, olyan celeb mint részvételével, mint VV Ágica.
  • Új reklámmal jelentkezett a Danone Activia, amiből megtudhattuk, hogy Keleti Andrea immunrendszerét a belein keresztül hozta helyre a lötty.
  • A Béres Szimpatika nevű valamilyét népszerűsíti Novák Péter, aki először arról beszél, hogy szalad az élet, ő artista vagy zenész akart lenni, majd egyszer csak kiköt a patikusnőnél. Ennél logikusabban nem tudom leírni, mert nincs benne logika. Gyanítom, hogy a reklám kreatív brief-jében minimum 8 üzenet volt megfogalmazva, és hát ez jött ki belőle.

Sanyarú az élet, testünkbe zárva földi létünk merő egy szenvedés. Még jó, hogy itt a segítség - lásd fentebb.
Ha esetleg a kedves Olvasó azt gondolja, hogy a fentiek végignézése után egyetlen helyes alternatíva kínálkozik, akkor nem téved. Ez:)))):











(Mi holnap a Discovery-t nézzük.:)))

2 komment

Címkék: egészség reklámok

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr58460991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2008.05.09. 16:59:06

Az egyetlen helyes alternatíva az, hogy megértsd, mi motiválja a megrendelőket abban, hogy rád zúdítsa a hazugságait... na jó, a túlzásait...

Bár attól sem leszel jobban, ha megérted...

A Zemberek döntő többsége szerencsére nem érti...

A magam részéről a hosszú hétvégén a politikai marketing rejtelmeiben fogok elmerülni, dresszingként a Rábeszélőgéppel nyakonöntve :)

Lehet, hogy kedden reggel fel sem kelek...

:D

PikPok · http://marketingizek.blog.hu 2008.05.09. 17:26:50

Ajánlom még David Halberstam: Mert övék a hatalom c. könyvét. 2 kötet, régen adták ki, és még én sem olvastam végig, de nagyon érdekes olvasmány arról, hogyan működik a média, a politika és a gazdaság együtt. Döbbenetes olvasni, hogy az a mód, ahogy ma egyes magyar politikusok beszélnek, már egyszer elhangzott Roosevelt elnök szájából, és bejött neki...

A fenti posztot inkább agykontroll és önszuggesztió szempontból írtam. Ha már így indul a napod, ki tudja, hogy folytatódik, és mikor jutsz Dia és Béci sorsára...
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása