Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Izgalmas üzenetek az IWIW-en

2008.07.30. 08:20 PikPok

Sosem titkoltam, hogy szívből utálom az IWIW-et. Sokat akarnak markolni, és MINDIG sikerül keveset fogniuk. Egyszer maga a rendszer nem tudja teljesíteni a "közösségi weboldallal" szemben támasztott elvárásokat (értsd: nem bír el bizonyos felhasználószámot), máskor használhatatlanra lassítják az egyébként nyilvánvalóan csak büdzsé-faló, ámde nem hatékony banner reklámokkal, aztán meg szpemmelők és MLM-es guruk teszik komolytalanná a dolgot.

Most újabb extrát sikerült produkálni. Kivételesen az IWIW-en keresztül üzentem egy ismerősnek, és nagyon fontos lenne, hogy el tudjam olvasni a választ. Ezt tudom elolvasni:

XML-feldolgozási hiba: nem illeszkedő jelölő (tag). A várt jelölő: </html>.
Hely: http://iwiw.hu/pages/message/messageread.jsp?messageID=1636597470
137. sor, 710. oszlop:

Baromira örülök, hogy sikerült egy ennyire egyszerű funkcióval rátalálni egy programozási hibára. Vagyis az IWIW ismét nem tudja teljesíteni a közösségi funkciókat. Mi a jófenét gondol a tulajdonos Origo? Bárki, aki egy kicsit is tájékozottabb a webes dolgokban, olyan villámgyorsan feladja ennek az internet hőskorára jellemző "várakozás és nem működés" honlapnak a használatát, ahogy csak tudja. Lónak is négy lába van, mégis trallala, de azért ez kicsit furcsa, hogy mindig ez az IWIW-es ló botladozik. (Mivel pont most olvastam újra Rideg Sándor: Indul a bakterház c. gyöngyszemét, muszáj felidéznem azt a jelenetet, amikor a patás lova megdöglik, és a feltámasztás végett kihúzza a ló nyelvét a szájából és elkezdi rágcsálni, "ahogy a macska szokta a májat". Na, hát az IWIW-es lónak is kijár már egy ilyen nyelvrágcsálás...)

Fontos utóirat: a probléma megoldását az jelenti, hogy az IWIW-et a rettenetes Internet Explorer-ből kell megnyitni, és akkor nem ad programozási hibát. Úgy tűnik, a problémát az a fránya Mozilla jelenti az IWIW-es programozóknak.

Üzenet az IWIW-nek: HÉÉÉÉÉÉLÓÓÓÓÓ! Lehetne esetleg tesztelni a weboldalt más böngészővel is.

Üzenet az IWIW-es levelezőknek: tessék átszokni egy normál levelezési módra. Az IWIW állatorvosi ló lesz továbbra is.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: iwiw weboldal közösségi

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr6590576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása