Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

NATO csúcs - úgy kell ez nekünk, mint egy falat kenyér...

2008.10.09. 12:03 PikPok

Csak egy rövid tudósítás így a székesfővárosból, vidéki olvasóink örömére (hogy ők nem itt laknak). Ma reggel elindultunk a XVIII. kerületből a Lágymányosi híd budai hídfőjéhez. Szép kis kerületünk arról nevezetes, hogy itt található a repülőtér. Mivel a ferihegyi gyorsforgalmi és az Üllői út is le van zárva, így a nép az M5-ös bevezetőn és a Nagykőrösin küzd (a Népligettől egészen Pestimréig), valamint a Gubacsi úton. A Gubacsi úton feladtuk, és visszafordultunk, mert az autók nem lépésben haladtak, hanem egy helyben álltak.

Ezúton csókoltatom azt a túlbuzgó elvtársat, aki az amúgy is gané budapesti közlekedés mellé bevállalta ezt a NATO csúcsot. Szerintem aki ma végigszívta ezt a dugót, az már egy vizipisztollyal is képes lenne fejbelőni az összes védett személyt a döntést meghozó illetőkkel együtt. De végül is miért vagyok én meglepődve azon, hogy az adómból olyan döntéseket hoznak meg az adómból fizetett emberek, amitől csak kétpofára szívok? Hozzászokhattam volna az utóbbi időben. Vagy ha nem tetszik, el lehet innen menni...

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr87704876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2008.10.09. 15:15:44

Nem csak hogy el lehet innen menni, de még integetni is fognak nekünk... azt még réges-régen megtanulták úttörőként a felvonulásokon...

Tényleg sajnálom a fővárosiakat, de majd "elkészül a négyes metró és akkor megoldódik minden baj".. :D

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.10.09. 15:36:08

JagelloZ: én már nem hiszek a négyes metróban. Szerintem szellemvasutat fognak üzemeltetni majd a lyukában.
Volt valami okostojás, aki megkérdezte, miért nem használjuk most a BKV-t. Hát, ja. Mégis melyik járatot, tessék mondani? Mert hogy pár hete sikerült azt is alapjaiban összekavarni, így tehát az autós, aki szeretne időnként BKV-zni, nem is tudja, merre induljon. Pedig ilyen jegyárak mellett még akár adhatnának mellé kísérőt is.
Pofáznak, hogy tedd le az autódat, használd a metrót. Dél-Pestről nem tudod HOL letenni a kocsit, mert a Kőbánya-Kispestnél építkeznek, a Határ útnál feltörik a kocsit vagy lelopják a kerekeit, a Pöttyös utcánál a lakótelepen a lakók se tudnak megállni, az Ecserinél alig egy pár autó fér be a parkolóba, és hasonló a helyzet a Népligetnél is. Onnan meg már parkolóövezetek vannak, ráadásul már majdnem bent vagy a belvárosban. Ha pedig leteszed az autót mondjuk a Pöttyös utcánál, bemész elintézni valamit mondjuk a Blahán, akkor ez a kis kabarétréfa 4 jegyedbe kerül, az olyan sacc 1000-1200 Ft. (Nem tudom a pontos árat.) Besenyő Pistával kérdezve: noooormáááális????
Most hallelujázik a média azon is, hogy üres a Hungária krt, mert megnyílt az M0-ásnak egy jelentős szakasza. Ja, csak azt nem mutatják, micsoda sorok állnak az M5-ös bevezető részén, ahol a fantasztikusan elterelt forgalom valamilyen rejtélyes oknál fogva mégis kúszik be a Hungáriára, és a Nagykőrösi út emiatt járhatatlan. Ma pedig esélyünk se volt átjutni Budára.
Sztárolják ezt a "bicajozz a szmogban" mozgalmat is... A minap a Nagykörúton 3 halálra szánt biciklis cikázott be majdnem a kocsink alá, az egyik liba még rázta is az öklét az előttünk haladóra, aki mert dudálni rá, hogy a sötétedésben lámpa nélkül karikázik.
Egyszóval, nem kell mindent elhinni, amit a média sugall a pesti közlekedésről...

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.10.09. 15:37:31

Ja, mert hogy egyébként Dél-Pesten is élnek emberek. Nemcsak a budaörsi és törökbálinti jól menő agglomerációban...

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2008.10.09. 19:08:40

Nem pestiként és csupán az irónia kedvéért szóltam hozzá. Itt Debrecenben csupán a fűutcát sikerült térköves sétálóutcává varázsolni. Ami szép és tényleg jó nyáron a cívis korzó a koncertekkel, valamint karácsonykor a sült gesztenyézés forralt borral, de a sorrendet nem jól találták el. ugyanis Debrecen utcái sugarasan kapcsolódnak be a főtérbe, főutcába. És így normális elkerülő vagy körgyűrű hiányában marad a városközponton áthaladó kamionáradat... itt is működik az 5 lámpás dugó... nem budapesti csodakáosz, de pont egyenesen arányos a hülyeség a 2 város nagyságához mérten.

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.10.10. 09:11:00

Akkor úgy látom, minden ilyen ügyben csak a bennszülöttekre érdemes hallgatni, mert a messze távolból a média baromságai alapján azt hiszed, ott minden fafa.
Apropó, tegnap este azt hittem, hülyét kapok. Minden szar csatorna öntötte magából az infót, hogy milyen jól lehetett közlekedni. Engem meg azt a több száz autóst Dél-Pesten nyilván az ufók raboltak el és vittek egy másik bolygóra...

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2008.10.10. 11:18:11

Az az igazi hülye, aki elhiszi, amit a tévében lát...

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.10.10. 16:28:22

Na neeeee! Akkor Donatellácska se kapott tavaly szeptemberben rózsaszín hátitáskát????

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2008.10.11. 20:17:35

Donatella és Fásy Zsenike az egy pár... népbutítás felsőfokon. Állítólag Donatellácska és anyukája együtt már tananyag a kommunikáció és marketing szakokon abból az indokból, hogy nulla tudással és értékkel hogyan lehet folyamatosan a média tengerében a felszínen maradni...
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása