Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Benkő feleséget keres - nálam most ez a kedvenc!

2009.11.28. 10:49 PikPok

Ahogy Fábry szokta volt mondani, most veszítjük el nézőink 60%-át... Szóval a helyzet az, hogy nálam most a Benkő feleséget keres a kedvenc tévéműsor.

14 éves koromban egyik kedvenc lemezem volt Benkő Dániel: Ezer év gitáron c. bakelitje. Néhány évvel később egyszer Benkő egy interjúban elmondta, hogy hihetetlen, hogy ha valaki letesz valami értéket az asztalra, az nem számít. Ha letolja a gatyáját, az számít. Azóta ő éppen ezt teszi, és komplett hülyére veszi a világot. Vagy legalábbis a 98%-át, akik beveszik, hogy ő valóban ilyen gatyaletolós típus.

A hülyére vétel következő etapja a Benkő feleséget keres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikor még csak a beharagozók mentek, nem voltam róla meggyőződve, hogy meg akarom nézni, de aztán az első részt megnéztük, és ottragadtunk. Hihetetlen jól van szerkesztve és vágva a műsor, aki egy icipicit is tud olvasni Benkő arckifejezéseiből, az nagyon jót mulathat rajta.

Apróbb szépséghiba, hogy a művész úr kegyeiért versengő nőkről azt már nem igazán lehet elmondani, hogy ők is hülyére vennék a fél világot. Szegények nagyrészt annyira ostobák, hogy azt se veszik észre, ha kiröhögik őket. Egy szinttel lejjebb meg azt tudom mondani, hogy fantasztikus jó esettanulmány arról, hogy milyenek is a nők. Csodálom, hogy a feministák még nem verik a habot, hogy ennyire debilnek beállítani a női nemet enyhén szólva is sértő. Na de hát ha ez van... Hozott anyagból dolgoztak.

Keresgéltem a neten, hátha találok egy ilyen jól összevágott részt a műsorból, de nem találtam. Ellenben találtam egy érdekes beszélgetést Csernus dr. és Benkő Dániel között, ami azért is különösen érdekes, mert az interjú első része úgy megy végig, hogy Csernus nem érti, vagy nem akarja érteni Benkőt (miközben használni akarja vele szemben is az azóta híressé vált Csernus-féle vallató stílust), de aztán jön a fordulat, és elkezdenek tényleg beszélgetni.

 

 

Végezetül pedig egy olyan videó, amit az Ezer év gitáron helyett teszek be, csak úgy hallgatás céljára, és idemásolok egy véleményt, amit ehhez a videóhoz fűztek, és amiről én is írni akartam:

 Szerintem nagyon is tudatosan csinálja a tévében a polgárpukkasztást,egyáltalán nincs bekattanva.
Az viszont szomorú tény hogy egy ilyen szintű lantművésznek/gitárosnak könnyebb érvényesülnie botrányos médiasztárként mint zseniális zenészként.
Nagyon kár hogy nem adnak tőle zenéket már a tévében.

5 komment

Címkék: tv celeb csernus benkő dániel benkő feleséget keres

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr21556235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2009.11.30. 05:59:08

És ott van még a palota is, amit a két kezével építget. Viszont a Monique Covettel megesett kapcsolatát nem igazán értettem. Abban, hogy vette hülyére a világot?

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2009.11.30. 10:09:53

Biztos vagy benne, hogy megtörtént? (Őszintén szólva én hallottam róla, talán mert nem nézem rendszeresen ezeket a celebes műsorokat.) És ha megtörtént, és nem erőszak volt, akkor mi vele a probléma? Úgy hallottam, a férfiak szeretik kihasználni az adódó lehetőségeket...:)) Mind a reklámra, mind a ... genetikai anyaguk széthintésére adódó lehetőségeket.:))

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2009.11.30. 12:00:17

Nem tudom, valamelyik celebműsor nyomta folymatosan, és ott meztelenkedtek a lant körül. Ki volt takarva a fél képernyő :) Kb egyszerre voltak a Csernusnál is, mert a Monique meg idegösszeomlást kapott. Azt hiszem pont a Csernus műsor kapcsán kapták fel ezt a sztorit, mert ott őszintén beszéltek erről, meg arról, hogy egymásra találtak. De nem biztos, hogy jól emlékszek mindenre. Felületes vagyok celeb téren :)

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2009.12.01. 17:31:35

De még mindig tájékozottabb, mint én.:))) Nem is értem, miért akadtam bele ebbe a Benkő feleséget keres-be, de a tegnapi részen is rengeteget röhögtünk az urammal.:))) Annyira jól volt összevágva, hogy hihetetlen. És az előzetes szerint a következő se lesz izgalmak nélkül való.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása