Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Meg akarod osztani a blogbejegyzést? Küzdj, mint egy gladiátor!

2010.10.30. 17:42 PikPok

Nagyjából 1 hónap után húztunk egy vonalat, mint ismerősünk, B. Irénke, aki a vonalhúzás előtt a Stefan S. által indított I.F. nevű MLM hálózatban nem kapta meg jogos járandóságát, majd a vonalhúzás után átlépett a Stefan S. által indított E.L. nevű MLM hálózatba.

A mi vonalunk a fészbúkos Oszd meg-idegőrlésre vonatkozott, kiegészítve a már Caesar által is nyilván lájkolásnak nevezett gladiátor-harccal, amit egy ilyen ketyere használata jelent. Szóval húztunk egy vonalat, és mind a honlapunkról, mind a blogról kisicceltük ezeket a közösségépítő gombokat, amik csak éppen azt tették lehetetlenné, amiért maga a blog és maga a honlap létrejött: az olvasást. 

Ugyanis olyan mértékben lassították meg a letöltődést, hogy az már tragikus volt. 

Honlapjainkat, blogunkat számos gépen, számos böngészőn teszteljük, melyek közül az egyik gép még betárcsázós internetet használ. Nos kérem, 29 perc alatt a blognak egyetlen bejegyzése nem jelent meg normálisan, így lelkiismeretes tesztelőnk feladta.

Így most itt jobb oldalon már csak egy link van, ahol lehet csatlakozni a Facebook rajongótáborunkhoz (www.facebook.com/sikermarketing.hu). Ennek egyébként számos előnye van:

  • Itt linkeljük be a honlap új tartalmait. Sokszor ért már minket az a vád, hogy miért nem teszünk fel valami jelzést, hogy melyik oldal új a sikermarketingen. Na de kérem, az ÚJ az mindig csak mihez képest...
  • Nem kérünk mailcímet, nem küldünk szpemet.
  • Lehet nekünk üzenni, hozzászólni, meg tudja az ég, hogy még mit, mert nekem a fél fészbúk most se műxik (pl. nem tudok képet feltölteni)

Megkérjük azokat a kedves pajtásokat, akiket személyesen nem ismerünk, azok ne minket jelöljenek ismerősnek, hanem a sikermarketing.hu-t imádják (Mekka felé leborulva). Ugyanis privát szféránkat szeretnénk némileg megtartani személyes ismerőseinknek. (Van egyébként még egy megoldás: tessenek ügyfelek lenni, személyesen megismerkedni velünk, utána jelölünk ide, oda, keresztbe és kasul.)

Köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: facebook megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr732410139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása