Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Zsola és a második kihagyott értékesítési szezon

2011.04.08. 17:17 PikPok

Ő Zsola:

 

(Kép forrása: www.pagony.hu/mazsola-pluss)

 

 

Persze, tudom, tudom, hogy MAzsola, de se ma, se holnap... A helyzet ugyanis a következő - ahogy a játékboltostól még december elején megtudtam: Mazsola kopirájtja úgy szól, hogy X darab legyártására ad engedélyt a jogdíj tulajdonosa, ha az lement, újabb tárgyalások indulnak. 

 

Nálunk Mazsola tavaly október táján kezdett hódításba, mire megszületett az ötlet, hogy vegyünk a dednek karácsonyra egy plüss Mazsolát, ami akkor még kapható is volt a közeli játékboltban. De akkor nem vettem meg, legközelebb pedig már nem volt. Itt indult azonban a Zsola kanossza, és ekkor lett a fedőneve is Zsola, hogy a ded ne találja ki két másodperc alatt, hogy miről is beszélünk.

A játékboltok feltérképezése természetesen a neten (is) zajlott, és nagyon gyanús volt, hogy minden bolt azt írta, hogy "jelenleg nem rendelhető". Aztán a barátok és ismerősök mozgósítása után kiderült, hogy van még elfekvő készlet a Vaterán, nosza rendeltünk, utaltunk, vártunk. És csak vártunk... Mert Zsola nem jött, a Vaterát virtuális piactérnek használó jóember pedig össze-vissza beszélt, hogy merre van az ajánlott csomag, és hogy vizesen hozott vissza a postás neki X csomagot, és nem tudja, közte volt-e a miénk.

Közben megtudtuk, hogy március előtt kár is erőlködni, addig biztosan nem lesz Zsola.

De aztán eltelt a március is, a közeli játékboltos már biztosan tudja, hogy mi is a Mazsolások vissza-visszatérő táborát gyarapítjuk, de jó hírrel még mindig nem tud szolgálni.

Kérem szépen, én sok mindent megértek. Megértem, hogy a karácsony előtt fellángoló Mazsola-őrületben nehéz volt kiszámítani, hogy mikor fogynak el a készletek, de azt nem tudom megérteni, hogy itt állunk húsvét előtt, ami köztudomásúlag a tisztítószergyártók, a sonkahamisítók, a pacsulisok (stb.) nagy szezonja, a játékgyártókról már nem is beszélve. Zsola viszont ezt a szezont is ki fogja hagyni, becsúszó szereléssel kiütik őt az őt megillető helyről mindenféle dülledt szemű kínai plüsshörcsögök, vagy tudja a jóég, micsoda marhaságok. Pedig Zsola a miénk, Zsola kell nekünk, Manócskával együtt, akinek a viselkedése csak példamutatás lehet minden szülő számára! (Példának okáért Manófalvi Manó PONTOSAN tudja, hogyan kezelje a hisztit!!!)

Szóval ezúton üzenem Mazsola jogainak tulajdonosának és a gyártónak: tessenek végre megegyezni és gyártani, mert esetleg lehetne némi bevételt generálni...

 

U.I. A Vaterás Mazsola természetesen soha nem érkezett meg. A kereskedő visszautalta az árat, mi meg jól leminősítettük, nem azért, mert nem jött meg a csomag, hanem azért, mert hülyének nézett minket és egyetlen egyszer sem hívott vissza mondjuk egy nyomorult ajánlási ragszámmal, hogy mi is tudjuk kerestetni a csomagot. 

Szólj hozzá!

Címkék: értékesítés vatera bevétel mazsola webáruház

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr592810069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása