Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

"Az interneten nem lehet eladni."

2011.07.08. 11:58 PikPok

Van egy okos füzetem, abba szoktam felirogatni sok olyan dolgot, amit érdemes hosszú távra megjegyezni. Mert hogy tudom, hogy úgyis elfelejteném.

Egy ismerős mondta a következőt:

Interneten nem lehet eladni! Múltkor is kerestem duguláselhárítót, csupa olyanra bukkantam, akik nem tudtak azonnal jönni!

Azt gondolom, a történet a maga egyszerűségében nem szorul nagy magyarázatra. A megdöbbentő igazából az, hogy az illető, ugyan nem fiatal, ámde jogi doktor, tehát még csak azt sem mondhatjuk, hogy az IQ-ja alulról veri a kipontozódás határát. 

Hogy azért mégse úgy térjünk nyugovóra a mai napon, hogy magunkban lehülyéztünk egy jócskán megőszült polgártársunkat, nézzünk mégis a mélyére ennek a velős kijelentésnek:

  1. A keresgélő ember nem mindig van azzal tisztában, hogy hogyan is szűkítse le a kereséseit. Ha nekem azonnal kell egy szaki, akkor beírhatom a szó után, hogy "azonnal", aztán vagy szerencsém lesz, vagy nem.
  2. Sokan egy bűvös üveggömbnek képzelik az internetet, amitől bármit lehet kérdezni, válaszolni fog rá, sőt, még a vesénkbe is lát, azt is tudja, hogy épp most tömődött el a slozi anyaggal.
  3. Nehéz átlátni, hogy maga a keresés karaktersorozatok egymáshoz passzítását végzi mindösszesen, ennél sem többet, sem kevesebbet. Ha valaki hazudik az interneten, akkor a hazugságainak a karaktersorozatát nézi a Gúgli, nem pedig a valóságtartalmat.

Nem tudom, mikorra fogunk eljutni oda, hogy az emberek megtanulják a helyén kezelni mind a keresést, mind az egész internetet. De én már várom, hogy bekövetkezzen.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: google kereső keresés

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr213037232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása