Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Családi vállalkozás - a dinasztiának is indulnia kell valahogy...

2011.10.24. 15:34 PikPok

Régóta foglalkoztat a kérdés - lévén családi vállalkozás -, hogy vajon akkor, amikor minket megkeres egy új érdeklődő, negatív vagy pozitív pontként veszi-e számításba, hogy családi vállalkozásként működünk, és 1 méter alatti magasságú gyermekünk (most már gyermekeink) vannak. Azért foglalkoztatott ez a kérdés, mert van olyan ismerős cégvezető, aki ugyan hasonló céget működtet, mégis roppant cikinek érzi, ha egy-egy telefonba belehallatszik a gyerekhang. (Épp ezért ő minden ügyfelét inkább visszahívja, megteremtve először a gyerekmentes környezetet.)

Mi ebből soha nem csináltunk ügyet. Ha ott volt épp a gyerek, amikor jött egy telefon, akkor is felvettük, telefonáltunk, és kerek perec megmondtuk, mi a helyzet. Soha nem éreztük ennek hátrányát, sőt, a telefonálók még jót mulattak is rajta, különösen azért, mert nekik már nagyobb gyerekeik voltak, és nosztalgikus derültséggel emlékeztek az apró gyermekkorra.

Egyik nap egy érdeklődővel folytatott beszélgetésben szó került a gyerekekről. Említettem, hogy nálunk most kicsit sűrű az élet. Ő nagyon örült, gratulált (így ismeretlenül is), és azt mondta: "igen, láttam a honlapon, hogy házaspár és gyerek is van, de ezzel együtt úgy minden olyan szép gömbölyű Önöknél!"

Én meg örültem.

Ezért is jó családi vállalkozóként dolgozni. Mert EMBEREKKEL kerülünk kapcsolatba. Olyanokkal, akiknek a vállalkozás és a munka mellett a család nem a lakásba zárt yorkit jelenti, hanem gyereket, aki kicsit hangos ugyan a telefonban, de semmiképp sem egy olyan kolonc és nyűg, mint ahogyan az a multicégek számára, akik soha nem átallják megkérdezni az állásinterjún, hogy egy közel 30-as nő akar-e gyereket...

Mit is tehetnék ide dekorációként ennek a posztnak a végére?

Nos, mindig hangoztatjuk, hogy milyen szörnyen kreatívak is vagyunk mi. Az úgy esett, hogy a gyermek nagyon megsértette a lábujját, és nem akarta, hogy beragasszuk. Az én kreatív uram erre csinált neki egy egérkét az ujjára: 

 

Na ugye, hogy minket tetszenek ezek után megbízni kreatív design készítésével?

www.sikermarketing.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: család vállalkozás családi vállalkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr723326486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása