Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Állva-pisilés oktató alkalmatosság - továbbá fantasztikus webáruházas értékesítés

2008.11.19. 10:40 PikPok

Kriszi felvetette a minap, hogy a fiúgyermek nagy boldogsága, ha egy fát locsolhat oldalba, kár ide űrtechnológiás bili. Na, nem egészen így van ez! Feltalálták már az álló-bilit, vagy hogy is nevezzem. Peter Potty POTTY Kit-je szemmel láthatólag öröm a kisfiúknak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitől ilyen fantasztikus ez a termék?

1. Tetején egy nyomógomb van, amit ha megnyom a huncut kis hímnemű, máris öblít. Ehhez azonban nem kell bekötni a vízvezetékre, kvázi vízöblítéses biliként működik.

2. Állítható magasságú. Ahogy a gyermek cseperedik, egyre magasabbra állítható. (Kénytelen vagyok itt idézni egy apukám által sokszor emlegetett WC-verset: "Ha rövid a farkad, közelebb kell állni, nem kell a vécéből Balatont csinálni." Na de én nyilván könnyen beszélek női szempontból, nem érzem át ennek a termék-karakterisztikának a forradalmiságát.)

3. Falra is szerelhető.

Egyébként neten keresztül árulják, link itt: www.csnbaby.com/asp/show_detail.asp

Na most kérem szépen, angolul tudók, tessenek legördíteni, és olvasgatni. Van itt minden, ami egy tutiságos webáruházba kell: árengedmény, szállítási információk, fotók minden szögből, részletes magyarázat .... ÉS FOGYASZTÓI VÉLEMÉNY!:)))))

Stílszerűen azt hittem, bepisilek a röhögéstől, amikor elolvastam a két fogyasztói véleményt...

  • "Nagyon jó termék, kivéve, hogy öblíthető. A gyerekek addig nyomják a gombot, amíg az összes víz ki nem jön belőle, és úszik tőle a fürdőszoba. Így mi leöblítjük külön, miután elvégezték a dolgukat."
  • "Gyenge tákolmány, alig lehet felszerelni és egy hónap után leesett. SENKINEK NEM AJÁNLOM!"

Elképzeltem a két családot, amint küzdenek ezzel a baromsággal, ahelyett, hogy megtanítanák a kis csintalant, hogy hogyan irányítsa a csövet a klotyóba.

Tudom, férfi olvasóim most minden bizonnyal felháborodnak, hogy nevetségesnek minősítem ezt a csodát, amivel férfi-létük egyik alappillérét, az állva pisilést lehet oktatni a trónörökösöknek. De! Női olvasóim, akik minden bizonnyal többször végigjátszották már a történetet, amikor az ember csaknem négykézláb állva, könyékig gumikesztyűben, inhalálva a klotyótisztószerek páráját megpróbálja a vécé mögötti csempéről lemosni avagy levakarni a húgykövet (Fábry szerint ez az a bizonyos Terra Incognita), egyet fognak érteni velem, miszerint nem permetezést kell tanítani, hanem pontos célzást!

[Erős zárójelben teszem hozzá, hogy eszméletlen mennyiségű józan paraszti ésszel megáldott ex-kolléganőm kapcsolatuk hajnalán közölte a férjével, hogy "Nem fogod te nekem összefröcsögtetni a vécét! Vagy ülve pisilsz, vagy te fogsz bebucskázni a fajansz mögé sikálni!" Nos, kedves olvasóim, Önök szerint mi lett a férj döntése?...]

Végszóként meg annyit: kell az a fogyasztói visszajelzéses interaktivitás a webáruházba, mint egy falat kenyér...

28 komment · 1 trackback

Címkék: marketing webáruház

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr39777389

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: please click the following website 2019.01.28. 19:23:44

Swinger (17) - avagy kitört a Nagy Swingerháború - Férfi szemmel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pajala · http://vasarolaszulo.blog.hu/ 2008.11.19. 13:54:55

Azért halkan tegyük hozzá, erős diszkrimináció, hogy otthon általában nem tartunk piszoárt; hiába céloz ugyanis jól az Ember, WC előtt állva, ilyen magasságból indítva az átkozott fizika miatt mindenképp visszafröcsög a lé- pláne, hogy ugye a férfitól elvárjuk, hogy legyen a feleségnél min. 20 centivel magasabb. Szóval alapvetően nem hülye, aki kitalálta a terméket gyerekeknek is, bár nem igazán értem, miért kell öblítősnek lennie, ha végül úgyis te öntögeted ki belőle a lét. Arról meg nem sok ismeretem/emlékem van, hogy hány éves kortól tudja az ember biztosan megállapítani ürítés előtt, hogy akkor ez most pisi, vagy kaki, vagy mindkettő lesz...

ftk 2008.11.19. 14:00:49

Jááááj, ez nem fair, itt röhögök az irodában...

De hogy fokozzam a nemzetközi helyzetet: nálunk a leánygyerek pisil állva (kizárólag faközelben), a fiúgyerek pedig szigorúan ülve, saját indíttatásból. És neki MINDEN pisi, még mindig, akármi is a tényleges termés.

Piszoár vs gyerekpiszoár: bizonyos kor (és testmagasság) körül a gyerekváltozatnak még mindig nem sok értelmét látom. Ugyanis a szárnybontogató fiúgyermek, aki épp ismerkedik az állva pisilés gyönyöreivel, egy átlagos wc-hez pontosan a megfelelő magasságban van. És mennyivel könnyebb abba beletalálni, tekintettel arra, hogy nagyobb ;)

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2008.11.19. 14:54:09

Férfi testvéreim!! A pisszoár otthon a lakásban, a világ legnagyobb találmánya!!!! Nekünk egy éve van, és azóta nem kell porig alázkodva ülve végeznem a kisdolgomat, megállt a melleim növekedése, újra nő a szőrzetem, és nem akarok állandóan mosogatni! Arról nem is beszélve, hogy nem kell a három (hamarosan 4) lánytól halgatnom, hogy már megint felhajtva hagytad, vagy rosszabb esetben, hogy csupa izé az ülőke :-))) Szóval a pisszoár beépítése a fiúgyermekek életébe, nagyon fontos a helyes személyiség fejlődés szempontjából. (Ja , és a pisszoár CSAK AZ ENYÉM!)

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.11.19. 14:56:19

Bingo. Lassan eljutunk az egyik alapkérdéshez, amit évek óta nyomozok, de még soha senki nem tudott nekem meggyőző választ adni. Miért kell terpeszbe állni a férfiembernek a pisiléshez?
Annyi különböző választ kaptam már 30-as pasiktól, és olyan elgondolkodó arcokat láttam már, hogy azzal egy egész blog megtelne, nemhogy egy bejegyzés. Ugyebár, az alapkérdések...
További alapkérdéseim:
1. Hogyan bányásszák a mágnest?
2. Tud-e ásítani a hangyászsün? (ezt az uram a minap megmutatta, hogy szerinte hogyan, de így a 8. hónap táján már egy röhögőgörcs se egyszerű történet)

Lackó 2008.11.19. 15:03:24

Egy kis korrekció. A kérdésem pontosan az, hogy milyen lapáttal lapátolják a mágnesbányában mágnesbányászok a mágnesport?

ftk 2008.11.19. 15:21:12

Őrülök meg... de komolyan...

Láttatok már "cowboy" típusú gesztus- illetve testtartás-"csomagot"? (Akár Pease halhatatlan művében is megtekinthető.) Na akkor nem kérdés, miért kell terpeszben állni :D

Mágnespoooort?
Ó, te jó ég, elképzeltem, hogyan ásít a hangyászsün... nem vagytok ti tekintettel az olvasóközönség körülményeire....

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.11.19. 16:13:21

Kriszi: te azt NEM tudod elképzelni. Sajnos az uram minden ilyet csak egyszer mutat meg, így ez egyszeri és megismételhetetlen dolog.

Ja, van még egy nagy kérdésem: miért van az, hogy amikor UFÓ történeteket hallunk, akkor az ufók mindig azért jönnek, hogy valakit jól megerőszakoljanak, szaporító sejteket vegyenek tőle, és időkiesést okozzanak? Azt miért nem halljuk soha, hogy pl. "Éjjel motoszkálást hallottam a konyhából. Kimentem, megnézni, mi lehet az. Ott ült az ufó a konyhaasztalnál, és ette a tojásos nokedli maradékát fejessalátával." vagy "Az ufó a nappaliban ült a fotelban, Rejtő Jenőtől a Tizennégy karátos autót olvasta, és időnként hangosan felröhögött."
Na, ki tud nekem erre válaszolni?

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2008.11.19. 18:05:04

Na akkor a terpeszről: ismert, hogy a férfiúi "hardware" alatt mindenféle fícsörök vannak odabiggyesztve (a bánat tudja miért tette oda a teremtő, mert sokkal jobb helye lenne valahol belül) amelyek egész nap a gatyába szoronganak. Amikor egy hím terpeszben vizel, akkor ezeket a fícsöröket szabadítja meg az egész napos zsibbadástól, tölti fel friss vérrel, és simítja ki a ráncait. Ehhez szorosan kapcsolódó kérdés, hogy a pasik miért vakargatják... nem, kérem, nem vakargatják. Csak helyezgetik a fícsört jobbra balra, ennyi az egész.

Mária 2008.11.19. 18:32:34

Mi lett a férj döntése?

Levágatta a farkát?

Basszus, pasinak ülve pisilni :)))

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.11.19. 18:45:13

Látom én kérem szépen, hogy megint belenyúltam a tuti témába, ami itt jól megmozgatja a kedves olvasókat...
MacTom: ezt a magyarázatot eddig csak egy pasitól hallottam. A többi mást mondott.
Mária: szerintem ez egy teljesen korrekt ajánlat. Pisilhet állva a hím, de akkor vakarja a húgykövet. Hol van arra kormányrendelet, hogy klotyót csak a nő sikálhat?

Amúgy a férfi olvasók tájékoztatására közlöm, hogy még nem tudtam úgy bemenni egyetlen nagy nemzetközi, über-intelligens multicég NŐI vécéjébe, hogy ne lett volna kiírva 2 figyelmeztetés a vécékefe és a szemetes használatának módjáról... Csak hogy adjunk a nemek egyenlőségének is...

Kriszi · http://tavmunkasno.blog.hu 2008.11.20. 08:36:44

Mária,
ismerek legalább egy pasit, aki ezt konkrétan saját indíttatásból választotta - lásd fent. Igaz, hogy még csak három és fél éves, ki tudja, mi lesz később :)

MacTom, ez teljesen elfogadható magyarázat, korrekt és pózmentes :)

PikPok,
NE becsülj alá :)))))))))

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2008.11.20. 12:58:22

Azért kell kis terpeszbe állva pippenteni a férfiaknak, mert általában a kellőnél messzebb állunk meg a pisszoártól és wc-től, és terpeszben könnyebb a csípőnket előretolni kis térdrogyasztással. A művelet végén pedig még várható gyakorta (főleg ha sokáig visszatartotta az ember) néhány utócsepp, ami már nem ír le semmilyen ívet, hanem függőlegesen cseppen nevéhez hűen. Na ezt a cseppet is akkor tudjuk a deszkán belülre navigálni, ha rogyasztott térddel, kis terpeszben toljuk előre a csípőnket...

Jelentem, láttam már női WC-t. Nyilvánosat! A szemetes mellé volt dobva és celofán nélkül.. és nem egy, legalább 10. Az eset egy hónapra hazavágta a szexuális életem és a női tisztaságba vetett hitem...

Kolli 2008.11.20. 21:33:42

Három fiam és egy férjem van. Mind állva pisil, természetesen mellé. A legszebb, amikor éjjel álmosan kibotorkálok és teli talppal a közepébe lépek.
Ülve pisilés? Hallani sem akarnak róla!

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.11.21. 08:18:30

Kolli: mi lenne, ha egyszerre mind a négy hapsit bezárnád a klotyóba egy vödörrel, egy szivaccsal és egy flakon hipóval? Én egészen biztosan nem hagynám annyiban, hogy húgykőeltávolító kisiparosnak nézzenek...

Lackó 2008.11.21. 08:59:33

Én kipróbáltam, milyen WC-t sikálni, csempéről húgykövet lerobbantani. (Igaz, egyszer ért egy kis baleset, nyilván a tapasztalatlanságomnak köszönhetően. A hatékonyság növelése érdekében kétféle tisztítószert öntöttem a klotyóba, amik reakcióba léptek egymással, és a fejlődő gáztól kis hijján odavesztem.)
Viszont kipróbáltam az ülvepipit is, és inkább ez utóbbinál maradtam. Nem gondolom, hogy bármelyik is lerombolta volna férfias tekintélyemet, sőt asszonykám még fel is néz rám emiatt!

Ha férfivendég jön hozzánk, és kimegy a kishelységbe, és meghalljuk a csobogást, már csak beletörődően nézünk egymásra: "megint lehet sikálni".
Hát, sok háznál ez napi rutin, főleg ha az alfahím sz@rba se veszi a feleségét, és ennyi áldozatot sem képes hozni érte. :(

Kolli 2008.11.21. 10:50:48

Kedves PikPok!
Jó ötlet, megnézném ahogy a három pasi magát összetörve pucolkodik 1,5 négyzetméteren! :o))
A negyedik még túl kicsi, ezért felmentést kap a munka alól!

Kedves Lackó!
Hol teremnek az ilyen pasik? A név stimmel, de a többi... :o)

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.11.21. 11:19:20

Kolli: nem az a célom, hogy most, mint az Auróra cirkáló, kiadjam a jelet a lázadásra, de a dolog megér egy misét. A negyedik ellenben nézze, ahogy a másik három csutakol!

Arra nem gondoltál, hogy leültesd őket a gép elé, hogy olvassák el ezt a posztot? Lehet, hogy ha kicsit átérezteted velük a helyzeted, akkor máris javul a helyzet. A lényeg az, hogy röviden, velősen, racionálisan beszélj velük, hiszen férfiak, és a Mars-Vénusz könyvben ezt írják, hogy ez jön be. (Ha nem, marad a sírás.:)))

Lackó 2008.11.21. 11:25:07

Kedves Kolli!
Hogy hol teremnek, azt nem tudom, de hogy hol nem, arra ismerek egy példát. Egy kedves ismerősöm - 50-es egyedülálló hölgy - a 22 éves fiával él, és gyakorlatilag a rabszolgája. A srác még arra sem képes, hogy bele tegye a gatyát/zoknit a szennyestartóba. Ahol leesik róla, ott is marad addig, amíg anyuci össze nem vadássza a ház különböző pontjairól, és természetesen ki nem mossa, mert a műszaki analfabéta fiú még a mosógépet sem tudja kezelni.
Egyszer volt szerencsém őutána bemenni a klotyóba. Most nem részletezem, milyen látvány fogadott - különösen, hogy éppen kakaóscsigát eszek:) - de hogy a wc-kefe nyelét életében nem sokszor ragadta kézbe az biztos! Hol van ő az ülvepisiléstől...

Sorolhatnám még, hogy miket csinál, vagy nem csinál, de túl hosszú lenne. A lényeg az, hogy egészen kis korban kellett volna elkezdeni ránevelni a gyereket bizonyos alapvető dolgokra. Arra, hogy egy háztartásban mindenkinek ki kell venni a részét a házimunkából (különösen ha csak ketten vannak), vagy legalább ne kreáljon fölösleges feladatot az anyjának. Aztán kérőbb ha társul hozzá némi empátia is, az külön boldogság. Na nem a fiúnak, hanem a leendő partnerének.

Bár kétlem, hogy ezt a srácot hosszútávon el fogja viselni egy nő...

Kolli 2008.11.21. 11:41:00

Kedves Lackó!
"A lényeg az, hogy egészen kis korban kellett volna elkezdeni ránevelni a gyereket bizonyos alapvető dolgokra. Arra, hogy egy háztartásban mindenkinek ki kell venni a részét a házimunkából (különösen ha csak ketten vannak), vagy legalább ne kreáljon fölösleges feladatot az anyjának."

Teljesen egyetértek, csak még azt nem tudom, hogy ezt hogy kell a gyakorlatban is megvalósítani. Ezzel küzdök több, mint tíz éve. Már mindent bevetettem. Mit rontok el??? :o(((((
Nincs valami használható ötleted? Talán egy férfi meg tudja mondani, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Mert a női praktikák nem váltak be!

Lackó 2008.11.21. 12:31:33

Kedves Kolli!
Kézenfekvő lenne PikPok javaslata, hogy egyszer velük feltakaríttatni a saját mocskukat. Persze abban nem lenne sok köszönet, ha egyáltalán hozzáfognának.
A kulcskérdés az, hogy mennyire empatikusak veled szemben, mennyire becsülnek meg téged, ill. azt a munkát, amit a ház körül végzel. Én pl. két komment között az előbb felmostam a lépcsőházat, de nekem ez egyáltalán nem derogál. Nem éreztem azt, hogy mekkora szerencse, hogy nem futottam össze egy szomszéddal sem. Ellenben jobb a részidőm a motorosfókával, mint a feleségemnek (pocakkal, vagy anélkül), és ő közben végezte a munkáját a lakásban.
Az biztos, hogy a gyereknevelésben a férjnek is ki kell venni a részét. Ha a fiúk azt látják már kiskoruktól, hogy apjuk időnként felmos, wc-t sikál, vagy ablakot pucol, hovatovább elmosogat, akkor ez nekik sem lesz ciki. Ez lesz a másolandó minta. Hosszabb távon pedig tuti partik lesznek, könnyebben fognak párkapcsolatot kialakítani, és fenntartani.

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2008.11.21. 14:00:52

Lackónak mennyire igaza van! Tényleg a szülői példa kell ahhoz, hogy eldőljön a fiúból milyen férfi lesz: házias vagy sem.
Mi lenne ha vennél pár jó kis újságot és bedobnád a wc-be. Lehet, hogy pipi közben is gyors belelapoznának, azaz leülnének. Ez nálam bevált:D
Persze gyerekeknek képregényt vegyél, apunak pedig egy nemzeti sportot! :)

Kolli 2008.11.21. 23:05:56

Nemzeti Sportot egy focistának? Azzal kel és fekszik, nem beszélve az istenadta internet lehetőségeiről! /De azért néha-néha elmosogat. :o) /
Mindenkinek köszönöm, hogy együttérez velem, és a jótanácsokat is megfogadom, ígérem!
Azért halkan megsúgom, irigylem a feleségeiteket. :o)

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.11.22. 09:05:24

Kolli: azért próbálkozz a férfi-típusú kommunikációval! Sok sikert!

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2008.11.23. 06:40:05

Kolli, minden férfinak megvannak a rossz tulajdonságai. Ne irigyeld a feleségeinket, mert lehet, hogy az én rossz tulajdonságaimat rosszabbul tűrnéd. És lehet, hogy egy másik férfi pedig rosszabbul tűrné a Te rossz tulajdonságaidat. Az évek során összecsiszolódnak a párok, és azt a pár dolgot elnézik egymásnak a hosszú évek alatt. De fontos, hogy figyeljünk oda arra, hogy tényleg csak pár legyen.

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.11.23. 10:48:17

JagelloZ: én azt tapasztalom, hogy az számít a legtöbbet, hogy amikor az egyik fél megmondja a másiknak, hogy mi az, amit ő nagyon nem szeret, esetleg éppen rosszul esik neki, akkor a másik fél erre hogyan reagál. Ha magyarul mondom neki, 2 bővített mondatban, ő közli, hogy megértette, majd 1 hét múlva újra megcsinálja, akkor ott a teljes lesz@rás esete forog fenn, amire egy dolog használ: bőrönd az ajtó előtt. Ha a változtatásnak van egy picike jele, akkor az már jó, mert az összecsiszolódást mutathat.

Kriszi · http://tavmunkasno.blog.hu 2008.11.23. 17:09:36

Fura, én még sosem pucováltam húgykövet... nem volt rá szükség. A fentiek fényében úgy látom, apjok elég jól céloz ;)

kacsesz · http://www.chekweb.hu 2009.05.17. 21:57:00

Szöveg klotyón A4-es fehéren:Ha rövid a cerkád told meg egy lépéssel!

Alapvető emberi jogom állva...

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2009.05.18. 07:51:13

@kacsesz: alapvető emberi jogod akárhova, akárhogyan. Kérdés: ki takarít utánad? Mert ha te magad takarítasz, akkor bárhova, bármennyit.
Az "én jól célzok, mert az enyém elég hosszú" az pedig mindössze egy városi legenda.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása