Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Egy "hangsújos" bor

2007.12.12. 08:48 PikPok

Egyik barátunk járt nálunk vacsorázni a minap, és kaptunk ajándékba egy üveg bort. Mint azóta megtudtuk, az igazi ínyencek megvetéssel néznek az édes borokra, mert azoknak aztán se savgerince, se extraktja, se se se. De mivel azért mi kedveljük, mégis csak ilyet hozott, késői szüretelésű töppedt szőlőből, amely a különösen kedvező évjárat miatt sose volt ennyire klassz, mint az az üveg, amelyet kaptunk. Szó se róla, hamar megittuk, és el is olvastuk ezt a sok érdekességet, ami írva volt a címkéjén. Amúgy a bor egy nagyon szép, kecses üvegben volt, parafadugóval, szóval tényleg le a kalappal. Csak egy apró homokszem került a gépezetbe (betű szerint másolva): "mustfoka 27 fok fölötti volt, ezért az illat és zamatanyagok még hangsújosabban jelennek meg ebben a borkülönlegességben."
Az "illat" után hiányzó kötőjelet nem említem. Na de a macska rúgja meg azt az ly-t!

Új szolgáltatást indítunk: nyomdába adás előtt bármilyen szöveget jutányos áron átnézek.

Szólj hozzá!

Címkék: helyesírás borcímke korrektúra

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr20260520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása