Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Oázis kertészet - akik viszik a pálmát

2008.01.30. 10:22 PikPok

Tegnap egy rendezvényen jártunk az Oázis Kertészetben. Nagyon klasszul meg volt minden csinálva rendezvényszervezési szempontból, és jól választották ki a helyszínt is.
Érdemes egyszer elmenni oda (a Soroksári útról kell lekanyarodni, egyébként az elérhetőségek itt: www.oazis.hu), mert az összes növényen látszik, hogy jól érzik magukat, nem csak vegetálnak, mint a hipermarketek és barkácsáruházak kertészeti osztályain. Olyan hatalmas pálmák vannak dézsákban, hogy nem is hiszem el, hogy egy akkora földlabda elég egy akkora monstrumnak.
Az Oázis Kertészet egyébként marketing szempontból sem érdektelen. Kitaláltak egy olyan szlogent, amit évek óta használnak, "Mi visszük a pálmát!", ami frappáns, poénos, könnyen megjegyezhető, ráadásul minden autójuk ponyváján szerepel, ami még figyelemfelkeltőbbé teszi a céget és a szlogent, ha mindezt egy olyan autón látjuk, ami VALÓBAN egy pálmát visz.:)))
Vettünk egy mediterrán cserjét, bizonyos Vaxi Flórát, akit most még napközibe adtunk (egy télikertbe, mert hogy a lakás túl meleg lenne neki). Az eladó lány, akit megkérdeztünk, hogy mégis mi ez, mit igényel, stb, nagyon készségesen elmondott mindent, látszott, hogy valóban jól ismeri a növényeket. Aztán mondta azt is, hogy Vaxi gyorsan fog nőni, mert egy ügyfele vett ilyet tavaly, és mikor hozta vissza teleltetni, már kétszer akkora volt. Alig hittem a fülemnek, hogy VAN olyan kertészet, ahol nem az a lényeg, hogy hama', hama' adjuk el a növényt, lehetőleg tőzegben, amiben szükségszerűen el fog pusztulni, hanem visszavárják téli táborozásra...
Ráadásul a bejáratnál akciós lapok is ki voltak téve a következő szöveggel: "Virágra szóló ajánlat!" Nekem ez is tetszett.:))

Végezetül pedig itt van Vaxi:

Szólj hozzá!

Címkék: marketing kertészet oázis szlogen

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr62317575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása