Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Megoldhatatlan feladat mosóporok számára

2008.08.04. 07:56 PikPok

Szerintem a háziasszonyok egyet fognak érteni velem abban, hogy a mosás és a foltok kiszedése a ruhából nem egy egyszerű feladat. Többször is írtam már erről és a mosóporgyártók összeesküvéséről a blogon, de most a reklámokról ejtenék szót.

Visszatérő motívumok a mosóporreklámokban:

  • A fehér sose lesz elég fehér, csak az új mosóporral. Igen ám, de ha 15 éve az "új mosóport" használom, és továbbra is elszürkülnek a fehér cuccaim, akkor miért gondoljam, hogy majd az "új új mosópor" nem szürkíti el a ruhákat?
  • Az anyukák mindig boldogok és elnézőek, amikor a neveletlen hülyegyerekek jól összemocskolják a ruhákat. Ahelyett hogy jól nyakonvágnák őket, vagy egy Tisza márkájú mosószappannal odaállítanák őket a lavór mellé, hogy akkor most dörzsölgessék kicsit a foltot, aztán legközelebb megtanulnák, hogy nem jó buli anyut "tesztelni", hogy a gallér alá nyomkodott paradicsomot ki tudja-e mosni.
  • A tipikus foltok a következők: fű, sár, ketchup, csokipuding. Emberek! Pörkölt! Nálunk ebben a kultúrkörben jó étvágyú felnőtt emberek fehér ingeit és blúzait tessenek tesztelni pörköltre!

Tény, hogy egyre nehezebb olyan mosóporreklámot előállítani, ami eléri az ingerküszöböt, ráadásul annyira egyedi, hogy emlékeznének is rá a márkájával együtt.

Találtam két jópofát. Az első azért lehetne jó, mert az emberek szeretik a reklámok zenéit (még ha annyira szarok is mint a Tuborg reklám zenéje...). A második magáért beszél a búr háború idejéből.

 

 

És ugye mint tudjuk, nem árt, ha a fehér valóban fehér:

 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám mosópor

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr87599369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása