Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Hát ebbe most belenyúltunk - dioxinos Kaiser májas a soroksári Auchanból

2008.12.12. 08:37 PikPok

Eddig elkerültük az önmérgezést, de most megszívtuk. Tegnap Lackó elugrott az Auchanba, sima bevásárlás céljából, és ha már ott volt, vett egy kis májast is. Gondolta, a Kaiser elég jó márka, abban lehet bízni. Este már vacsoráztunk is belőle. Szerencsére nem ettük meg az egészet.

Ma reggel nézzük a tévében a híreket, és halljuk ám, hogy leszedette a főállatorvos a polcokról a Kaiser májasokat, mert dioxint találtak benne. Most még van rá esélyünk, hogy másik májas volt a határértéken felüli - de egy perc kétségem sincs, hogy ebben nincs egyéb méreg.

Itt most két cégre vagyok nem kicsit dühös: a Kaiser-re és az Auchanra. Előbbit nem kell magyaráznom. Utóbbi meg elmehet a jófrancba, szerintem tegnap 11 óra körül már tudták, hogy le kell szedni a polcról a szemetet.

Ami ebben a történetben még plusz végtelenül felháborít, az az, hogy a szegény gyerek a pocakban nem tudja kiköpni, nem tud utálkozva elfordulni, hogy ebben a kajában semmi természetes nincs, és hogy az anyja ugyan már ne az íz-emlékeiből éljen, hogy hát igen, ez a valami hasonlít a májkrémre...

Végtelenül kíváncsi vagyok, mikor fogunk mi, mint fogyasztók újra hallani a vizsgálatok eredményéről. Mert ugyebár a melaminos Nestlé termékekről se hallottunk azok után, hogy a raktárban lefoglalták a cuccot...

(Hű de nagyon mérges vagyok.)

3 komment

Címkék: auchan kaiser nestlé élelmiszer mérgezés méregezett

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr84818461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lackó 2008.12.12. 15:14:50

Egy kis kiegészítés érintettségem okán:
"le kell szedni a polcról a szemetet", de akkor mi a fene maradna a polcokon? Egérsz@r?

Holnap megyek reggel reklamálni, és visszakérem a 199 Ft-ot, mert ma nem fértem oda a vevőszolgálathoz a sok plazmatévé doboztól...

Mária 2008.12.12. 17:38:30

Szia! Rég jártam itt...

Májast házilag sokkal finomabbakat lehet csinálni, mint amit a boltban adnak, csak egy kis idő kell hozzá és pár jó recept.

De még akkor is jobb a máj a bolti májasnál, ha megsütöd, sok fokhagymával és sok majorannával.

Nem lesz benne töményen a só, a tartósító, a színezékek. Na persze, ebben az esetben a jó kis dioxinról is le kell mondania az embernek.

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2008.12.12. 21:41:06

Szia!

Szoktam én is csirkemájat sütni, rém egyszerű recept: olívaolaj, csirkemáj, borsikafű. Friss kenyér, oszt lehet még tunkolni is. Egy hátránya van: annyira fröcsköl, hogy utána csaknem konyhát kell festeni. Ehhez néha nincs energiánk, ilyenkor veszünk bóti májast.
Tudod hogy készül egyébként a libamáj konzerv? 1 libamáj, 1 ló, sertés vagy marha.
Szerintem ami igazán siralmas, az az, hogy ha jót akarsz enni és nem műanyagot meg vegyipari hulladékot, akkor lassan visszajutunk a kőkorszakba. Kenyeret már nem is tudom, mikor vettünk, mert sütjük. Múltkor elolvastam a kalács zacskóján szereplő összetevőlistát, azóta abból is inkább házi recept alapján sütök kuglófot sok mazsolával. De még kifli receptem nincs.:( És néha elcsábulunk.
Gondolom, nem kérdés, hogy terveink szerint a babakaját is majd házilag csináljuk, ha odajutunk...
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása