Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Verjük nyakon a TV Paprika operatőrét egy szívlapáttal!

2009.01.18. 20:54 PikPok

Sokat háttértelevíziózunk az utóbbi időben. Mivel szeretünk enni, így sokszor kattintunk a TV Paprikára, de az utóbbi időben én sokszor kattintok onnan vissza is. Tudom, hogy a tévé egy olyan doboz, amit ki is lehet kapcsolni, de egyébként meg még egy olyan is, ami egy áru, és fizetünk érte nem is kevés előfizetési díjat. Magyarán a tévéműsor miatt lehet nyugodtan háborogni! A TV Paprikán figyeltem meg a következőt:

1. A reklámok előtti és közti rövid zenécske (ami pl. az MTV-n is van) olyan mértékben teszi próbára az ember monotóniatűrését, hogy az hihetetlen. Minden zeneszerzőt, aki pénzt vesz fel egy ilyen kis zenécskéért, egy kényelmetlen széken ülve kéne végezze, miután 24 órán keresztül percenként a fülébe nyomják a művét. Garantált gumiszoba.

2. Vannak divatok mindenütt, így a fotózásban és a filmezésben is. Van egy operatőr barátunk, őt kérdeztük meg róla, hogy miért muszáj a kamerát össze-vissza mozgatni, de ő se tudta. Ezt az ingadozást most a TV Paprikán tovább fokozták: az operatőr zoom-ol ide-oda, így 5 perc tévénézés után már egyrészt ideges az ember, másrészt tengeribeteg az ingadozástól. És a poén: a zoom SOSE a kajára jön ki. Vagyis miközben én azt akarom nézni, hogy a szakács hogyan süti ki a szalonnát vagy aprítja a hagymát, kénytelen vagyok ráfókuszálni a háttérben álló borosüvegre vagy téglafalra. Élvezhetetlen lesz tőle a műsor. De kétségkívül művészi... Csak egy ilyen sz@rért majd háromszor meggondolom, hogy fizessek-e.

Remélem, hamarosan eljön az az idő, amikor minden csatornának egyesével kell megküzdenie, hogy legyenek előfizetői, nem csomagban fogják adni őket. Na, utána a csatorna tulajdonosa fogja a művészi hajlamú, ám valószínűleg a kávé melegítésén kívül egyéb gasztronómiai trükkre képtelen operatőrt fültövön vágni szívlapáttal még egy ilyen zoom-csoda után...

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr99886117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2009.01.19. 07:37:56

Egy jó műsort csinált a Paprika, az a Gasztropuccs. Szvsz. az utóbbi 10 év legjobb tévéműsora. Bármikor bármelyik részt meg tudom nézni akárhanyadszor is. (Kb. olyan, mint a Monty Python :o))))) Az összes többi gyártott/vásárolt cucc: kuka.

Lackó_ 2009.01.19. 09:12:29

@Dexter68:
Érdekes, mennyire különbözőek az ízlések. Én ki nem állhattam a G.puccsot. Értem kb hogy mi lenne benne - bennük - a poénos, csak valahogy irritál a két főhős búrája. Különösen a rasztás tyúké... Végül is Woody Allen humorát sem szereti mindenki, és biztos van akinek meg ez a "kreatív" kamerarángatós operatőri stílus jön be.

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2009.01.19. 09:29:21

Ez a Gasztropuccs ötlenek jó volt, de a két műsorvezető alapvetően a képernyőre kerülés szintjét nem érte el, nem a saját műsorvezetését.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2009.01.20. 12:01:44

@JagelloZ: Na ja... viszont ha két „alkalmas” embert tesznek oda, akkor pont olyan unalmas, egykaptafa kuka főzőműsor lett volna a műsor, mint a többi.

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2009.01.20. 20:25:56

Dexter68: te emlékszel még a Főzőcske, de okosan! c. műsorra? Na az elég unalmas volt, de legalább láttad benne, hogy mit csinál a szakács.:))
(A Gasztopuccs engem is kikészített. Főleg az a tyúk. Pedig szeretem a Monty Pythont.)

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2009.01.21. 10:48:12

Koós János csinált egy főzőműsort még Azt hiszem az ATV-n. Egy üveg bort mindig megivott a végére. Annál jobbat még nem láttam :) Röhögtem végig, és fínom magyar kajákat főztek. Néha még el is rontották. Ez a gasztroreality, nem más! :D
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása