Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Boldog managert a honlapra!

2011.05.20. 09:27 PikPok

Ízlések és pofonok különbözőek. Mindenkire másfajta grafika hat, mindenki mást tart szépnek, magával ragadónak és hatékonynak, ami pl. a honlapok, szórólapok design-ját illeti. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen minden honlapkészítő és grafikai cégnek elvileg azért vannak fent a referenciái a honlapján, hogy meg lehessen nézni, tudunk-e azonosulni azzal az ízlésvilággal, amit ők képviselnek.

Részünkről mi az ütős fotók hívei vagyunk, amit elég nehéz szavakba önteni, hogy mi is az az ütős fotó, de aki megnézi a honlapjainkat, annak nagyjából már lehet róla fogalma. ( www.sikermarketing.hu/weboldal_honlap_keszites_referencia.php )

Egy valami biztos: szeretünk elszakadni a megszokottól. 

Éppen ezért is ért minket meglepetésként, amikor pár hónappal ezelőtt egy cég azzal keresett meg minket, hogy ugyan ránk bízzák a honlapkészítést, de ők mégiscsak szeretnének embereket látni a honlapon, mert a szakirodalom azt mondja, hogy az úgy jó.

Szerintem mindenki pontosan tudja is vizualizálni a boldog embereket, amiket úton-útfélen lehet látni. Mondjuk így:

 

Van itt minden, mint a búcsúban, csak kövér, rosszul öltözött és kicsit csúnyácska emberek nincsenek. Tudja fene, rám ezek már nem hatnak, a reklámok világában eltöltött sok év alatt én már visszasírom Jóskát, Gyurkát meg a véres hurkát, ők legalább emberiek voltak, nem olyan fröccsöntöttek, mint az amcsi happy-fotók.

A fent említett cégnek végül nem dolgoztunk (blogbejegyzés szereplői is lettek:marketingizek.blog.hu/2011/02/21/tobb_lelkesedest_es_kreativitast_varok_el ), így még nagyobb meglepetésként ért minket, amikor pár hete mailt kaptunk tőlük, hogy elkészült a honlap, és azt kérik, hogy véleményezzük. Egyrészt elveinkkel ütközik, hogy más munkáját egy ilyen helyzetben elkezdjük bármilyen szinten is kritizálni (versenytársainkkal szemben sem lenne ez fair), másrészt meg olyan ez, mint amikor szakításkor a pasi azt mondja a nőnek, hogy "De azért legyünk barátok!" Erre egy jó válasz létezik, de azt nem írom le.

Egyszóval: ha boldog managert tetszenek szeretni a honlapra, minket ne tessenek megkeresni! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr702893354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2011.05.20. 16:26:27

Lehetőleg a boldog managerek mosolyogva fogjanak kezet valami üvegfalú épület előtt... akkor teljes a hepinesz.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása