Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Ne másolj tőlünk, csúnya véged lesz!

2011.11.23. 15:14 PikPok

Hűséges blogolvasóim emlékezhetnek rá, hogy úgy kb. másfél évvel ezelőtt komoly pengeváltásom volt dr. Csábi Bettina ökölvívó világbajnokkal, ugyanis egyik saját honlapunk általam írott marketinges szövegét találtam meg az ő Dreammarketing nevű cégének honlapján, és ezt sajátjukként tüntették fel. Mára ezek a blogbejegyzések már nem olvashatók, ugyanis Cs. Bettina kilátásba helyezte, hogy ha nem szedem le az anyagot, akkor meggyűlhet vele a bajom, miszerint én a hitelét rontom.

A mai nap híre:

A Tények című hírműsor információi szerint Csábi Bettinát több mint kétszázmilliós adócsalással gyanúsítja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A Tv2 úgy tudja, hogy az egykori bokszolónő férjét is kihallgatták. A gyanú szerint harmadik társukkal bűnszervezetben követtek el adócsalást, magánokiratot hamisítottak és fiktíven számláztak. (origo.hu)

Mi lett volna, ha nem rontom a hitelét?

Még régebbi blogolvasók esetleg arra is emlékeznek, hogy Fodor Krisztina golfbajnoknő is másolt a blogról, saját blogbejegyzéseként tüntetett fel egy bejegyzést, amit én írtam. Őt kb. 1 éve hirtelen felindulásában agyoncsapta a férje egy súlyos tárggyal - talán egy győzelmi kupával...

Asszem, nincs szükség arra, hogy feltüntessük a honlapon, hogy tilos a másolás, meg Copyscape, meg anyám lóháton. Elég, ha mindenhová betesszük ennek a bejegyzésnek a linkjét, mert mint a mellékelt ábra mutatja, az idő valahogy elrendezi az ilyen módszerekkel dolgozók sorsát...

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr593406128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2011.11.23. 21:11:58

A hitel olyan, mint a bicikli. Nekem pl. nincs biciklim. El lehet rontani a biciklimet?
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása