Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Marketing szakdolgozat ingyen letöltés mlm témában

2008.10.04. 09:38 PikPok

Ha esetleg a kedves blogolvasó azt hiszi, hogy megbuggyantam, ki kell ábrándítsam, nem. Csak üzenek a blogunkon keresgélőknek...

A többi blogger illetve honlaptulajdonos - persze csak akiknek a blogja/honlapja feljön a keresőkben - tudja, hogy a rákereséseknek is van szezonalitása. Nyáron pl. padlizsán szezon volt, aztán mostmár indul a diószezon ("mi a piaci ára a diónak"), és elindult a szakdolgozat szezon is. (Régen voltam végzős, nekünk február környékén kellett leadnunk, ha jól emlékszem, úgyhogy nem is értem, miért most keresgélnek.) Ezt nemcsak a rákeresésekből tudjuk, de a telefonokból is. A lelkiismeretesebbek forrásmunka ajánlást kérnek, a kevésbé lelkiismeretesek meg téphetik a hajukat, hogy néhány régi szakcikkem eltűnt a www.market-iq.hu című régi weboldalunkról az át-design-olás (átdesignolás, átdizájnolás - megfelelő kiválasztandó) kapcsán. Én már csak ilyen régi vágású vagyok, hogy ha feladatom van, azt szeretem saját kútfőből megoldani - ami persze nem zárja ki a megfelelő szövegek átvételét hivatkozásokkal. Úgyhogy a lelkiismeretes kis nebulóknak nem is üzenek semmi különöset.

A kevésbé lelkiismereteseknek, akik most a "marketing szakdolgozat ingyen letöltés" keresőkifejezésre befutottak, két dolgot üzenek:

  1. Vigyázzatok, mert a szakdolgozat leadás után jön a következő szezon: amikor a tanár ír be fél vagy egész mondatokat a Gúgliba, és rákeres, hogy honnan sikerült összeszedni a sok okosságot.
  2. Van az a pénz, amiért megírok egy szakdolgozatot marketing témában. Általános iskolai osztályfőnököm, amikor valakit hazaküldött az "otthon felejtett" ellenőrzőért, mindig azt mondta: "akinek nincs a fejében, annak legyen a lábában". Én ezt most módosítom: "akinek nincs a fejében, legyen a zsebében".

[Az MLM hívők meg ne kapjanak agyhúgykövet: sokan a neten próbálnak rákeresni, hogy az a sok alacsony igazságtartalmú dolog, amit elmondanak, igaz-e. Pl. Rex Maugham Nobel díja, MLM igazgatók fizetése, FLP termékek összetétele, és hogy hosszú távon káros-e az aloe vera. Néhányan meg szakdolgozatot akarnak írni ebből, nyilván mert becumizzák, hogy a pilótajáték-terv az a "marketing terv". Pedig nem. Mert az meg ez: www.market-iq.hu/marketing_terv.html]

 

Webstatisztikai adatokból látható, hogy szakdolgozat letöltésre nem kicsi az igény...

Ha ingyen letöltést nem is tudunk biztosítani, de MEGÍROM ÖN HELYETT MARKETING témájú szakdolgozatát! Hívjon, segítek!

Referenciáim:

  • BKE marketing szakirányú diploma,
  • 14 év szakmai gyakorlat,
  • több mint 200 újságcikk szaklapokban

Munkadíj: 3 Ft/leütés (szóköz is beleszámít)

Elérhetőség: sikermarketing.web@gmail.com

 

 

2010. november:

Most viszont van egy komoly ajánlatunk:

marketingizek.blog.hu/2010/11/05/marketing_szakdolgozat_esettanulmany_javaslat_csopp_es_potty

3 komment

Címkék: marketing ingyen szakdolgozat

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr49690152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2008.10.04. 12:21:25

Csatlakozom. Van az a pénz amiért én is írok. (bár nem kevés) De MLM témában nem. Épen nemrég kaptam egy nagyon udvarias megkeresést egy diáklánytól aki az e-mail marketinről szeretne szakdolgozatot írni, és tudakolta, hogy konzultálnék -e vele tökingyen skype-on párszor. Hát persze. Nincs ezzel semmi gond, szívesen segítek annak aki kéri. Sőt olyan dolgozatot rittyentünk, hogy a tanárának leesik az álla. Ki tudja, lehet, hogy a leányzó belefér a hamarosan esedékes cég-növekedésbe is. Aki igyekszik az megérdemli.
Van szerencsém egy kis csoportot okítani a NYMOE-n "e-gondolkodtató műhely" keretében külsősként. Én ott mindenkit óva intek az internetről összelopott szakdolgozattól. Bár ötletbányának kiváló a net. Az én oldalam nincs nagy veszélyben ebben a témában, de pl a terepnapló tuti céltáblája a gyerkőcöknek. Figyelem: a NYMOE marketinges tanárai olvassák a terepnaplót! :-)

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2008.10.04. 17:32:53

Ja, attól tartok, higy a NyMOE-n már a marketIQ-t is olvassák a tanarak, úgyhogy vigyázzatok srácok....
Miközben másodszor olvastam az írásodat, eszembe jutott az az idő, amikor én készítettem a szakdolgozataimat. De jó lett volna akkor az internet. Meg szakmai blogok.... Mi még könyvtárból loptuk az észt. Az meg nem nagyon volt lopás.

Kriszi 2008.10.07. 08:49:21

Nemrég követtem el egy szösszenetet Az internetes forráskritika fontossága címmel az iot.hu-n (nem akarom direktben belinkelni, nem igazán reklámnak szánom, főleg mert maga az oldal nem dolgozik pl. olvasószerkesztővel :( ) Akit érdekel, így is meg fogja találni, nincs ott még olyan rengeteg anyag. Most ezzel szenvedtetjük itt is a hallgatókat, próbáljuk beléjük verni nemcsak a plágium fogalmát, hanem azt is, hogy milyen elképesztő ostobaságokhoz jutnak, ha kritikátlanul kopipésztelnek. A technológiai felkészültség megvan, a tartalomkezelési nincs.
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása