Marketing Izék avatar

Marketing Izék

Marketing vélemények, kérdések, felvetések. Webmarketing és kreatív marketing ötletek.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Itt tarthatsz jópofinak minket

Friss topikok

Amire büszkék vagyunk

Ezüst kolloidot kerestünk...

2009.06.10. 09:31 PikPok

Gyógyszerellenesek és természetgyógyászat pártiak vagyunk, gondolom, ez már kiderült. Lassan gyűlik körülöttünk az az orvosi kör, aki ezt elfogadja, sőt, pártolja és ajánlja is. Így aztán most egy megfázás okán orvosi rendelvényre ezüst kolloidra volt szükségünk, ami természetes antibiotikum. Kúraszerűen kell alkalmazni, de azért nem csodaszer, magyarán nem fog minden problémát megoldani. Viszont az orvos szerint ez most jó lesz, úgyhogy sürgősen kellett szerezni.

Nosza, nekiültem a webnek, hogy mégis hol tudnám a lehető legolcsóbban, leggyorsabban és a legjobbat beszerezni. Mivel az orvos két beszerzési forrást is ajánlott, amiből az egyik az általunk már ismert Flavin7 volt, így rákerestem a témára.

www.google.hu/search

Sokáig tartott, mire végigmolyoltam a találatokat, és rájöttem, hogy valójában minden honlap az eredeti Flavin7 oldal webáruházat használja, csak nyilvánvaló, hogy ezek az oldalak az egyes termékforgalmazók honlapjai. És ilyenkor aztán mindig elgondolkozom... Az MLM rendszerek azt hirdetik, hogy mindegyik egy nagy család, itt mindenki szereti egymást, segíteni akarnak az embereken, és nem árusítani kell, hanem tanácsot adni barátilag... Aztán meg ott tuszkolódnak még a Gúgli első 10 találatában, és nyilvánvaló módon az fogja elcsípni a vevőt, aki előbbre tud szuszakolódni.

Aztán elmentünk a mi bejáratott régi MLM-esünkhöz, aki mindenben benne van. Irtó jót mulattunk, mert félévente más a tuti üzlet. Fél éve még az őssejt kapszula volt a menő, mára már a "szájonet". (Angolos műveltségűek számára: Sciennet.) Mint megtudtuk, hamarosan minden erről fog szólni, óriásplakátok lesznek, kampány, anyámtyúkja, és ebből vétek kimaradni. Havi 200 ezret lehet keresni vele tisztán. (Mennek lefelé a bevételek. Háromnegyed éve még félmillió volt, aztán jött a 400 ezer, most meg már csak 200 az aktuális csúcs.)

Mondtuk, hogy köszönjük, mi megmaradunk a saját hálózatunknál, a sikermarketingnél (nagyon jó marketingtervünk van!), majd hónunk alatt az ezüst kolloiddal elégedetten távoztunk.:)))

4 komment

Címkék: mlm ezüst kolloid

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingizek.blog.hu/api/trackback/id/tr71168730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2009.06.10. 11:07:13

Bioboltokban könnyedén rátaláltok.

PikPok · http://www.sikermarketing.hu 2009.06.10. 17:57:08

Képzeld el, fel akartam hívni a kedvenc bioboltunkat, hogy tartanak-e. De nincs tőlük telefonszámom, potyára menni nem akartunk, interneten nincsenek, így hirtelen ezt tudtuk kitalálni (szombaton).

JagelloZ · http://www.valcoldesign.hu 2009.06.11. 10:24:28

Én jártamban keltemben a hipermarketes bioboltokban szoktam venni. Mindegyiknél volt eddig. Pedig nem vagyok hűséges, és annál veszek, amelyiknél meglátom a kirakatban, vagy polcon és éppen kell, mert elfogyott. Nyugodtan menj el a bioboltos baráthoz, lesz neki. :)

ftk 2009.06.11. 13:56:13

Gyógynövénybolt. Nekem van bejáratott (félelmetes, a nagy üveg 600 Ft-tal olcsóbb, mint a többi itteni boltban), de sajna itt és nem ott :)
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása